Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σταύρος Σταυράκογλου: «Οι εργαζόμενοι είναι η καρδιά και η ψυχή του Δήμου»
Σταύρος Σταυράκογλου: «Οι εργαζόμενοι είναι η καρδιά και η ψυχή του Δήμου»

Συνάντηση Σταυράκογλου με το ΔΣ των εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

25-05-2023

Με τον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης “ΑΡΧΗ” κ. Σταύρος Σταυράκογλου μαζί με στενούς του συνεργάτες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διατυπώθηκαν προτάσεις που αφορούν τους εργαζόμενους και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, με απώτερο στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες και τη βελτίωση των συνθηκών και του περιβάλλοντος εργασίας.

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ

Ο κ. Σταυράκογλου διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξή του αναγνωρίζουν τη σημαντικότητα του έργου που προσφέρουν στην τοπική μας κοινωνία και ανέφερε ότι αποτελούν την καρδιά και την ψυχή του Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, ευχαριστώντας για την φιλοξενία, δεσμεύτηκε με τους συνεργάτες του να μελετήσουν ενδελεχώς όλα τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν και να πραγματοποιηθεί σύντομα μία νέα συνάντηση ενόψει του σχεδιασμού του νέου προγράμματος της παράταξης “ΑΡΧΗ”