Σήμερα είναι: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ JOY SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Συνεδριάζει με οχτώ θέματα το Δ.Σ Ορεστιάδας

Συνεδριάζει με οχτώ θέματα το Δ.Σ Ορεστιάδας

22-08-2020

Προσκαλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας σε Τακτική Συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με το άρθρο  67 του N. 3852/2010, στις 25.08.2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Ανακοινώσεις από τον κ. Πρόεδρο.
Ανακοινώσεις από τον κ. Δήμαρχο.
Ανακοινώσεις - προτάσεις - ερωτήσεις από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

  1. Έγκριση 8ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος 2020. Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντής Αρχοντίδης.
  2. Έγκριση παράτασης παραχώρησης του κτιρίου «Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας» από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντής Αρχοντίδης.

  3. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Σπηλαίου με δημοπρασία. Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικών Δημήτριος Πάλλας.
  4. Συναίνεση παραχώρησης προς χρήση δημοτικών εκτάσεων. Εισηγητής: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Αρχοντής Αρχοντίδης.

  5. Έγκριση των υπ΄αριθμ. 18 & 22/2020 αποφάσεων της Ε.Π.Ζ. που αφορούν την απομάκρυνση περιπτέρων από Κοινότητες του Δήμου Ορεστιάδας. Εισηγητής: ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ζ. Δημήτριος Πάλλας. 

  6. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 20/2020 απόφασης της Ε.Π.Ζ. που αφορά την πεζοδρόμηση πλατείας Ριζίων. Εισηγητής: ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ζ. Δημήτριος Πάλλας.
  7. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 21/2020 απόφασης της Ε.Π.Ζ. που αφορά την τοποθέτηση μεταλλικής ράμπας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας. Εισηγητής: ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ζ. Δημήτριος Πάλλας.  

  8. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 23/2020 απόφασης της Ε.Π.Ζ. που αφορά την κατάργηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ. Εισηγητής: ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ζ. Δημήτριος Πάλλας.