Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συνελήφθησαν ανήλικοι στην Αλεξανδρούπολη που ψώνιζαν με κάρτα που βρήκαν στον δρόμο!
Στα χέρια των αστυνομικών αρχών κατέληξαν εχθές αργά το βράδυ δύο νεαροί στην Αλεξανδρούπολη, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τραπεζική κάρτα που είχε χάσει ένας συμπολίτης τους, κάνοντας διαδοχικές συναλλαγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένας τρίτος νεαρός εντόπισε την κάρτα. Στη συνέχεια, παρέα με τους άλλους δύο, άρχισαν να τη χρησιμοποιούν για μικροαγορές σε καφέ και μίνι μάρκετ της πόλης, ενώ δεν δίστασαν να προχωρήσουν και σε παραγγελίες μέσω διαδικτύου. Συνολικά, μέσα σε λίγες ώρες, πραγματοποίησαν συναλλαγές που άγγιξαν τα 150 ευρώ.
Η δράση τους δεν άργησε να γίνει αντιληπτή. Το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο 16χρονους. Στο πλαίσιο των ερευνών αναζητήθηκαν και οι γονείς τους, ωστόσο εντοπίστηκαν μετά τη λήξη των χρονικών ορίων του αυτοφώρου. Ο τρίτος νεαρός της παρέας μαζί με τη μητέρα του αναζητήθηκαν, χωρίς όμως να εντοπιστούν.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής με εντολή του Εισαγγελέα.
Σ.Καλονιάτη
- Μεταλλεία Θράκης: Δυναμική παρουσία στην 89η ΔΕΘ - Κοινό περίπτερο με την "Ελληνικός Χρυσός"
(11-09-2025) - Στο ΤΕΕ Θράκης η ομάδα έργου του RESIST - Συνάντηση με τον πρόεδρο
(11-09-2025) - Νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν καθήκοντα στον δήμο Διδυμοτείχου
(11-09-2025) - Χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς (video)
(11-09-2025) - Ο νέος σκουπιδότοπος έχει όνομα: Τελωνείο των Κήπων! (video)
(11-09-2025)
EN
TR







