Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τραγική υποστελέχωση στον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης..
Τραγική υποστελέχωση στον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης..

Συνεχίζει να είναι τραγική η κατάσταση στον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης - Καταγγελία πολίτη για τις υπηρεσίες του

04-12-2021

Δεν είναι μία, ούτε δύο οι καταγγελίες που αφορούν τον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης καθώς καιρό τώρα υπάρχει υποστελέχωση και οι εναπομείναντες υπαλληλοι αδυνατούν να εξυπηρετήσουν το κοινό.

Ειδικότερα, όσον αφορά τον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης, πολίτης της Αλεξανδρούπολης καταγγέλει τη στάση του ΟΑΕΔ, καθώς έχει κάνει αίτηση για ταμείο ανεργίας εδώ και τρεις μήνες και ακόμη δεν έχουν προχωρήσει στις διαδικασίες. 

Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα έως δύο μήνες έχει στη διάθεση του ο ΟΑΕΔ για να προχωρήσει σε αξιολόγηση του φακέλου του, κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει συμβεί.


Στις 15 Οκτωβρίου 2021 μάλιστα, η Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νατάσα Γκαρά κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για τα σοβαρά λειτουργικά και κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας στον Έβρο. Σχετικό θέμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 

Μάλιστα ο καταγγέλοντας τόνιζε σε όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας του με το e-evros.gr πως "Δεν υπάρχει ανταπόκριση από πουθενά, εδώ και τόσες μήνες, είμαι απλά απογοητευμένος και εξοργισμένος".