- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συνεχίζονται τα προβλήματα νερού στη Σαμοθράκη
Σχεδόν αποτελεί καθημερινό φαινόμενο η έλλειψη νερού σε οικισμούς του νησιού της Σαμοθράκης, με το πρόβλημα να είναι πιο έντονο στην περιοχή Σωληνάρι του οικισμού Καμαριώτισσας από τα τέλη Ιουνίου.
Σίγουρα το πρόβλημα οφείλεται στο ότι έχει διπλασιαστεί ο πληθυσμός του νησιού λόγω τουριστικής περιόδου και η σπάταλη χρήση του νερού χειροτερεύουν την κατάσταση.
Οι κάτοικοι πλέον το θεωρούν μέρος της καθημερινότητας τους αφού σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού εχθές το απόγευμα για τρεις ώρες δεν έτρεχε ούτε σταγόνα σε όλη την Καμαριώτισσα!
Ο Δήμος Σαμοθράκης ανακοίνωσε εχθές πως μέσα στο Σαββατοκύριακο και για τέσσερις ώρες από τις 3 το πρωί μέχρι τις 7 θα υπάρξει διακοπή νερού στην Καμαριώτισσα, προσπαθώντας ίσως με αυτό τον τρόπο να γίνει μια μικρή εξοικονόμηση.
- Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025) - Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας στην Αλεξανδρούπολη
(30-06-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





