Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σύσκεψη για αγροτικά θέματα από τον ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου
Για τα συνολικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες του νοτίου Έβρου, συζήτησαν οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη που έγινε στην Αλεξανδρούπολη.
Οι εκπρόσωποι του ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου, έθεσαν για μία ακόμη φορά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν με το ζήτημα της λειψυδρίας στον ποταμό Έβρο και τις επίπτώσεις που υπήρξαν για τις καλλιέργειες.
Επίσης εξετάστηκε το θέμα με τις αποζημιώσεις των ζωοοτροφών που καταστράφηκαν λόγω της καραντίνας για την ευλογιά, αφού η οικονομική ζημιά ήταν σημαντική.
Το θέμα με την επιδοτούμενη μεταφορά προϊόντων με καράβι από την Αλεξανδρούπολη στον Πειραιά, που είχε εξαγγελθεί πριν ένα χρόνο περίπου από τον Πρωθυπουργό, συζητήθηκε επίσης στη σύσκεψη, αφού αναμένεται να βοηθήσει την τοπική οικονομία, η οποία με τα σημερινά δεδομένα επωμίζεται σημαντικό μεταφορικά κόστος.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι άλλοι δύο κυβερνητικοί βουλευτές Έβρου και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας όλων για να βρεθούν λύσεις για τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.
- Πρωθυπουργός και Υπουργοί στην Ορεστιάδα, για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη (video)
(03-10-2024) - Υπέρ διχοτόμησης του Έβρου η Ορεστιάδα - Κατά το Διδυμότειχο
(03-10-2024) - Επανήλθε ο Δήμαρχος Σουφλίου για την Κτηνιατρική Σχολή
(03-10-2024) - Επτά αιτήματα από την Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας
(03-10-2024) - Ο Πρωθυπουργός στην Ορεστιάδα για το σχέδιο ανάπτυξης του Έβρου (video)
(03-10-2024)