Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τα 62 ΚΤΕΛ της χώρας συνεδρίασαν στην Αλεξανδρούπολη!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το Πανελλήνιο Συνέδριο των 62 ΚΤΕΛ της χώρας, το οποίο διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία ΚΤΕΛ Ελλάδος και το ΚΤΕΛ Έβρου.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Βουλευτές Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, Σταύρος Κελέτσης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Ευάγγελος Πουλιλιός, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, καθώς και ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Υπουργός Μεταφορών, Ευριπίδης Στυλιανίδης. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας Μεταφορών Δέσποινα Παληαρούτα.
Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ Σοφοκλής Φάτσιος, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στην εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη κατά την θητεία του στα Υπουργεία Μεταφορών και Εσωτερικών, με τον οποίο πέτυχαν την λύση πολλών χρόνιων προβλημάτων του κλάδου.
Όλοι οι 62 Πρόεδροι που παρευρέθηκαν από όλη την Ελλάδα, αναφέρθηκαν με επαινετικά λόγια στο έργο του Θρακιώτη πολιτικού στο Υπουργείο Μεταφορών, υπενθυμίζοντας σημαντικές παρεμβάσεις και έργα που υλοποιήθηκαν στους νομούς τους κατά την υπουργική του θητεία.
Με πρωτοβουλία του ΚΤΕΛ Έβρου και της Ομοσπονδίας, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης βραβεύτηκε για την προσφορά του στα ΚΤΕΛ και για το σημαντικό έργο που άφησε ως παρακαταθήκη.
- Προσοχή για απάτη με μήνυμα που υποτίθεται ότι στέλνει το gov.gr για επίδομα 900 ευρώ
(29-10-2024) - Ο "φράχτης" του Έβρου, νέο αξιοθέατο για τους επισκέπτες
(29-10-2024) - Δύο ισπανικά πολεμικά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (video)
(29-10-2024) - 22 νέα προγράμματα στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του δήμου Αλεξανδρούπολης
(29-10-2024) - Μην πετάτε το χρησιμοποιημένο τηγανέλαιο! Το Λύκειο Τυχερού το ανακυκλώνει
(29-10-2024)
EN
TR








