Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τα φώτα της Αλεξανδρούπολης αλλάζουν με διαδικασίες-εξπρές 4 μήνες πιο νωρίς!

Τα φώτα της Αλεξανδρούπολης αλλάζουν με διαδικασίες-εξπρές 4 μήνες πιο νωρίς!

26-09-2018

Σχεδόν με…ταχύτητα φωτός άλλαξαν τα φώτα στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, αφού το έργο της αντικατάστασης των λαμπτήρων όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνεται 4 μήνες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, η ανάδοχος εταιρεία Dasteri που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου προχωρά με εντατικούς ρυθμούς με αποτέλεσμα οι λαμπτήρες να έχουν αντικατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα με το συνεργείο της Dasteri, εργάζεται και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ αντικαθεστώντας τους λαμπτήρες σε ξύλινες κολώνες που βρίσκονται υπ’ ευθύνη της.

Η όλη διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου, αναπληρώνοντας έτσι το χρόνο που χάθηκε για την έναρξη του έργου εξαιτίας των προσφυγών περί διαξαγωγής φωτογραφικού διαγωνισμού από το Δήμο, ο οποίος εν τέλει δικαιώθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο. 

Από την ταχύτερη περάτωση του έργου, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ήδη εξοικονομεί μεγάλα ποσά από τη μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ η εξοικονόμηση πόρων πρόκειται να διαπιστωθεί και από τους ίδιους τους δημότες, με την μείωση των τελών μετά από την ολοκλήρωση του έργου.

Μαρίνα Κριτού