Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για τον δήμο Αλεξανδρούπολης
Την προσεχή Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 18:00 πρόκειται να λάβει χώρα η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, στο κτήριο της Δημοτικής Αρχής.
Συνολικά θα συζητηθούν 7 θέματα, τα οποία είναι:
1.⦁ Αιτήσεις-Ενημερώσεις.
2.⦁ Έγκριση της 328/2019 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. "Περί έγκρισης τιμολογιακής πολιτικής Δ.Ε.Υ.Α.Α., έτους 2020" (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)
3.⦁ Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για τη χορήγηση νέας παροχής ρεύματος της γεωθερμικής αντλίας θερμότητας του Προθερμαντηρίου ¨ΜΠΟΥΛΜΠΟΥΝΤΖΗΣ¨ του γηπέδου «ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ» (Εισηγ. κ. Μπρίκα Αικ.)
4.⦁ Τροποποίηση της 398/2018 απόφασης Δ.Σ. ως προς την αντικατάσταση του εκπροσώπου του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Επισκευή-συντήρηση υπαίθριων και μη αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Δήμου Αλεξανδρούπολης» (Εισηγ. κ. Μπρίκα Αικ.)
5.⦁ Έγκριση παραχώρησης του Τουριστικού Κέντρου Φερών στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου (Εισηγ. κ. Νάκου Μ.)
6.⦁ Έγκριση παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης με τον ΟΑΕΔ για το έτος 2020 (Εισηγ. κ. Νάκου Μ.)
7.⦁ Εκλογή μελών της μειοψηφίας στην Εκτελεστική Επιτροπή για θέματα που αφορούν υπηρεσιακές μεταβολές υπαλλήλων του Δήμου σε πειθαρχικά θέματα αυτών (Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δ.Σ.)
- Μονοδρομείται κεντρικός δρόμος στην Αλεξανδρούπολη
(22-01-2020) - Σε δύο χρόνια θα είναι έτοιμος ο νέος χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Αλώνια Σαμοθράκης
(22-01-2020) - Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
(22-01-2020) - «Sextortion scam»: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί για νέα απάτη
(22-01-2020) - Χρήστος Δερμεντζόπουλος: "Δεν πρόκειται να κλείσει κανένα Ταχυδρομείο στην περιοχή μας"
(22-01-2020)