Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για τον δήμο Αλεξανδρούπολης

27-12-2019

Την προσεχή Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 18:00 πρόκειται να λάβει χώρα η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, στο κτήριο της Δημοτικής Αρχής.

Συνολικά θα συζητηθούν 7 θέματα, τα οποία είναι:

1.⦁ Αιτήσεις-Ενημερώσεις.

2.⦁ Έγκριση της 328/2019 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. "Περί έγκρισης τιμολογιακής πολιτικής Δ.Ε.Υ.Α.Α., έτους 2020" (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

3.⦁ Καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας για τη χορήγηση νέας παροχής ρεύματος της γεωθερμικής αντλίας θερμότητας του Προθερμαντηρίου ¨ΜΠΟΥΛΜΠΟΥΝΤΖΗΣ¨ του γηπέδου «ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ» (Εισηγ. κ. Μπρίκα Αικ.)

4.⦁ Τροποποίηση της 398/2018 απόφασης Δ.Σ. ως προς την αντικατάσταση του εκπροσώπου του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο «Επισκευή-συντήρηση υπαίθριων και μη αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Δήμου Αλεξανδρούπολης» (Εισηγ. κ. Μπρίκα Αικ.)

5.⦁ Έγκριση παραχώρησης του Τουριστικού Κέντρου Φερών στο Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου (Εισηγ. κ. Νάκου Μ.)

6.⦁ Έγκριση παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης με τον ΟΑΕΔ για το έτος 2020 (Εισηγ. κ. Νάκου Μ.)

7.⦁ Εκλογή μελών της μειοψηφίας στην Εκτελεστική Επιτροπή για θέματα που αφορούν υπηρεσιακές μεταβολές υπαλλήλων του Δήμου σε πειθαρχικά θέματα αυτών (Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δ.Σ.)