Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δ. Πέτροβιτς επισκέφθηκε το σημείο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δ. Πέτροβιτς επισκέφθηκε το σημείο.

Τέλος η ταλαιπωρία των οδηγών στο Διδυμότειχο: Τελείωσαν τα έργα στον Περιφερειακό δρόμο - Τα "ευχαριστώ" του Δημάρχου

19-10-2019

Τελείωσε η ταλαιπωρία των κατοίκων του Διδυμοτείχου μετά την παράδοση του περιφερειακού δρόμου.

Μέσα σε ενάμισι μήνα αποκαταστάθηκαν, σε μήκος 500 μέτρων, οι αρμοί και το οδόστρωμα της γέφυρας του Διδυμοτείχου, στον κάθετο άξονα, αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δ. Πέτροβιτς και τονίζει πως στόχος ήταν να εκτελεσθεί ταχύτερα και αποτελεσματικά το έργο, για να δοθεί σε κυκλοφορία και να αποσυμφορηθεί η πόλη του Διδυμοτείχου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο. Πέτροβιτς για την άμεση αποπεράτωση των έργων στον περιφερειακό δρόμο Διδυμοτείχου.

Ο κάθετος άξονας Αρδανίου- Ορμενίου είναι πλέον έτοιμος, μετά τα έργα βελτίωσης του οδοστρώματος και της συντήρησης των αρμών της γέφυρας του Ερυθροποτάμου να δοθεί για ταχεία χρήση.

"Είναι σίγουρα ευτυχές το ότι το έργο ολοκληρώθηκε εντός του χρονοδιαγράμματος και επετεύχθη με αυτό τον τρόπο η εμπρόθεσμη παράδοσή του, καθώς υπήρχε επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και να αποφορτιστεί η πόλη του Διδυμοτείχου.

Αναγνωρίζουμε πραγματικά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε εκ μέρους της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς και η οποία οδήγησε, μέσω του σωστού συντονισμού στην έγκαιρη παράδοση ενός δρόμου ζωτικής σημασίας για το Διδυμότειχο” καταλήγει ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου.