Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Βαγγέλης Ρούφος
Ο Βαγγέλης Ρούφος

«Τέλος» η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Ρούφου για το Δήμο Αλεξανδρούπολης

08-12-2018

Για έναν ακριβώς μήνα «κράτησε» η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Ρούφου για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, αφού στις 7 Νοεμβρίου την ανακοίνωσε και στις 7 Δεκεμβρίου την «πήρε πίσω».

Ο ίδιος επικαλείται «πολύ συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους», που δεν του επιτρέπουν να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου.

«Eίμαι στη δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσω ότι για πολύ συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τη διεκδίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Είναι μια ανθρώπινη προτεραιότητα και ελπίζω ότι οι φίλοι μου, που βρέθηκαν κοντά σ’ αυτή την προσπάθεια, θα με καταλάβουν και πως θα κατανοήσουν τη στάση μου και την απόφαση μου. Ασφαλώς και θα απογοητευθούν, γιατί αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, δεν θα το δουν να ολοκληρώνεται και να κρίνεται από τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης. Σίγουρα, όμως, θα σεβαστούν και θα εκτιμήσουν την ειλικρινή στάση μου, που παρά τις Σειρήνες, δεν ενέδωσα σε προσωπικά, εύκολα και ιδιοτελή σενάρια.

Ξεκινήσαμε κάτι το όμορφο κι αυτό οφείλουμε να το κρατήσουμε ως μια παρακαταθήκη.

Ήταν τιμή μου που έτυχα της συμπαράστασης και της υποστήριξης από πολλές πλευρές. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω και θα φροντίσω όλους αυτούς τους δεσμούς να τους διευρύνω και να τους ενισχύσω.

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, μια νέα δημιουργική χρονιά με Υγεία και Προκοπή για σας και τις οικογένειες σας»

Τώρα το εάν υπάρχει παρασκήνιο, ή κάποιο επεισόδιο που αποτέλεσε την αφορμή, λίγη σημασία έχει πλέον, εφόσον πρόκειται για λόγους ανωτέρας βίας.