Σήμερα είναι: Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ Δερέμπεης μικρό

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τέταρτη χρονιά στη ΔΕΘ το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Τέταρτη χρονιά στη ΔΕΘ το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

06-09-2019

Το παρών του θα δώσει και φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Η συμμετοχή του Πανεπιστημίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο της "akademia", του θεματικού αφιερώματος της ΔΕΘ για την εκπαίδευση.

Σκοπός της συμμετοχής του Πανεπιστημίου είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα μεταπτυχιακά και ερευνητικά του προγράμματα, να παρουσιάσει νέες εφαρμογές, τα αποτελέσματα της έρευνας, τις καινοτόμες δράσεις που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, τις δυνατότητες αλλά και την προσφορά του Ιδρύματος στην κοινωνία που προκύπτουν από τις συνεργασίες με εξωτερικούς φορείς.

Τα εγκαίνια του περίπτερου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:15 από τη Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

Επιπλέον κατά την διάρκεια της συμμετοχής του Ιδρύματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 παράλληλη εκδήλωση σε συνεργασία με τον ΟΒΙ με θέμα «Ανάπτυξη και Βιομηχανική Ιδιοκτησία: Ο ρόλος της Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας» ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11:15 ο Αν. Καθηγητής, Διευθυντής Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Γεώργιος Λαμπίρης, θα παρουσιάσει το θέμα « Η Έρευνα για την αντιμετώπιση της Πρεσβυωπίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μια πρακτική προσέγγιση».

Το περίπτερο του Δ.Π.Θ. θα βρίσκεται στο pavilion 14 stand 26.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι :
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ : 10:00-22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 16:00-22:00