Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφτεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης

Την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφτεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης

30-10-2017

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης θα επισκεφθεί την Π.Ε Έβρου, 2 κ 3 Νοεμβρίου 2017, προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.

Η επίσκεψη του κ. Γ. Βασιλειάδη εντάσσεται στο πλαίσιο διαδικασιών ανοιχτού διαλόγου και συνεργασίας με φορείς της Π.Ε, εν όψει του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου που διοργανώνεται από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια ΑΜΘ 13 κ 14 Νοεμβρίου 2017, ώστε να διερευνηθούν σε βάθος οι δυνατότητες και οι προοπτικές και να σχεδιαστούν η πολιτική και οι πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτήσουν την μετάβαση της χώρας στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης.

Κατά την διήμερη παραμονή του ο κ. Γ. Βασιλειάδης θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αθλητικών σωματείων-οργανώσεων και θα επισκεφθεί αθλητικές εγκαταστάσεις της Π.Ε Έβρου.

Επίσης στο πλαίσιο των επισκέψεών του θα μεταβεί στην Κομοτηνή επισκεπτόμενος τον χώρο του Πανθρακικού Σταδίου και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 2/11/2017

9.15 συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης στο χώρο του νέου κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης και επίβλεψη των εγκαταστάσεων.

10.30 αναχώρηση για Κομοτηνή και επίσκεψη στο χώρο του Πανθρακικού Σταδίου και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

19.30 εκδήλωση-σύσκεψη με αθλητικούς φορείς της Π.Ε Έβρου, που διοργανώνει η Ν.Ε Συ.Ριζ.Α Έβρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου (Λ.Δημοκρατίας 307).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11/2017

9.00 επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις εντός Αλεξανδρούπολης (κλειστό γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" - ΔΑΚ Φώτης Κοσμάς - Αθλητικό κέντρο "Κώστας Χριστοφορίδης", παλαιό κολυμβητήριο, Ν.Ο.Α)

10.00 αναχώρηση με κατεύθυνση προς το βόρειο τμήμα της Π.Ε Έβρου και επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δ. Σουφλίου - Δ. Διδυμοτείχου - Δ. Ορεστιάδας παρόντων των Δημάρχων και εκπροσώπων αθλητικών φορέων.

15.30 συνέντευξη τύπου σε αίθουσα ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης.

20.30 παρουσία σε εκδήλωση, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης, που διοργανώνεται από τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης,ως επίσημος προσκεκλημένος του αθλητικού συλλόγου.