Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Την άμεση μείωση των δημοτικών τελών ζητά από την Δημοτική Αρχή η παράταξη "Πόλη και Πολίτες"

Την άμεση μείωση των δημοτικών τελών ζητά από την Δημοτική Αρχή η παράταξη "Πόλη και Πολίτες"

13-05-2022

Την άμεση μείωση των δημοτικών τελών ζητά η παράταξη «Πόλη και Πολίτες» από την Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης.

Όπως τονίζει μετά τη λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης παύει πλέον να πληρώνει το ποσό των 2 εκ. περίπου ευρώ για την μεταφορά των σκουπιδιών μας στην Κομοτηνή.

Ένα ποσό το οποίο έπρεπε να βρεθεί μέσα από τα δημοτικά τέλη. Για τον λόγο αυτό ζητά την άμεση μείωση των δημοτικών τελών.

Αναλυτικότερα η παράταξη αναφέρει:

"Κάθε χρόνο πληρώνουμε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ για την μεταφορά όλων των σκουπιδιών μας στην Κομοτηνή. Το ποσό αυτό έπρεπε να βρεθεί μέσα από τα δημοτικά τέλη.

Θεωρητικά, από τις 3 Μαΐου έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε αυτά τα χρήματα, αφού ξεκίνησε η λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων. Ίσως το πιο μεγάλο και πιο σημαντικό έργο που έχει γίνει στον Δήμο. Έργο Λαμπάκη κι αυτό!

Σαν παράταξη έχουμε ζητήσει τη μείωση των δημοτικών τελών ώστε να γίνει μια μικρή ελάφρυνση στους λογαριασμούς ρεύματος, ειδικά τώρα που όλοι μας έχουμε δυσκολίες. Δυστυχώς κι ενώ το θέμα έχει συζητηθεί εδώ και αρκετούς μήνες και το έχουμε ζητήσει επανειλημμένα, ο κ. Ζαμπούκης δεν έχει ετοιμάσει την αναλογιστική μελέτη ώστε να γίνει η μείωση των τελών, άμεσα!

Θα πρέπει να μην ξεχάσει να υπολογίσει και τη μείωση που προκύπτει από την αλλαγή των LED. 7000.000+ ευρώ είναι και αυτά! Αλλά δεν τα πολυλέμε αυτά... Ό,τι είναι σε Λαμπάκης.... απεταξάμην!"