Σήμερα είναι: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ SOHO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Την ψήφο μας στη 2η κάλπη, αυτή της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης διεκδικεί ο Κώστας Πατερόπουλος

Την ψήφο μας στη 2η κάλπη, αυτή της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης διεκδικεί ο Κώστας Πατερόπουλος

14-05-2019

Την είσοδο του στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, διεκδικεί ο Κώστας Πατερόπουλος, καθηγητής φυσικής αγωγής και γνωστός στην κοινωνία της Αλεξ/πολης, για τις αθλητικές πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει στην περιοχής μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος του να συνεχίσει την δημιουργική του πορεία στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης, μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση. Γι αυτό αποδέχθηκε την «πρόσκληση-πρόκληση» του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος αναγνώρισε στο πρόσωπο του έναν «αγωνιστή» του αθλητισμού.

Έχει συνηθίσει να διοργανώνει αγώνες δρόμου, όπως αγώνα - μαραθώνιο χαρακτηρίζει την προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης να ανέβει επίπεδο και από άκρη της Ελλάδος να γίνει ένα μητροπολιτικό κέντρο, με βαλκανική ενδοχώρα.

Όραμα του να γίνει η Αλεξανδρούπολη, Αθλητικό Μητροπολιτικό Κέντρο και γι αυτό θα αγωνισθεί, μακριά από αγκυλώσεις και με αρχές την καινοτομία, την συνεργασία, την εκπαίδευση και την αξιολόγηση.

Αγαπημένη του έκφραση «Η επιτυχία δεν πηγαίνει πάντοτε στο δυνατότερο ή στο γρηγορότερο άνθρωπο, αλλά, αργά ή γρήγορα, πηγαίνει σε αυτόν που πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και έχει σχέδιο».