Σήμερα είναι: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish
SOHO JOY Δερέμπεης μικρό

Κάτι τρέχει στον Έβρο

H απάντηση της "ΧΟΥΤΟΣ catering AE", sτην εμπλοκή της με την υπόθεση του ΔΠΘ
H απάντηση της "ΧΟΥΤΟΣ catering AE", sτην εμπλοκή της με την υπόθεση του ΔΠΘ

Τι απαντά η "ΧΟΥΤΟΣ Catering A.E" για την ανάμιξη του ονόματός της με την πειθαρχική δίωξη του Πρύτανη του ΔΠΘ

17-04-2017

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης σχετικά με την πειθαρχική δίωξη του Πρύτανη του Δ.Π.Θ. Α. Καραμπίνη από τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου και την ανακοίνωση του ίδιου του κ. Καραμπίνη, έρχεται και η ανακοίνωση από την "ΧΟΥΤΟΣ Catering A.E." σε απάντηση των διαδικτυακών αναρτήσεων που εμπλέκουν την εταιρεία στην υπόθεση της άσκησης πειθαρχικής δίωξης του κ.Καραμπίνη.

Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω: 

Μετά από  ανάρτηση σε πλείστους διαδικτυακούς τόπους με θέμα την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του Πρύτανη ΔΠΘ  αιτία της εμπλοκής συγγενικού του προσώπου σε ίδρυση εταιρείας με την εταιρεία   «ΧΟΥΤΟΣ Catering A.E», ως ανάδοχο εταιρεία συμβάσεων σίτισης των φοιτητών του ΔΠΘ, όπως αυτό αναπαρήχθην  «….λόγω της συμμετοχής της συζύγου του και πρώην υπαλλήλου του ΔΠΘ ως συνιδρυτή σε εταιρεία στην οποία ήταν συνιδρυτής και ο καθηγητής Κωνσταντίνος Σιμόπουλος, ο οποίος ήταν μέτοχος στην ίδια εταιρεία με τον ανάδοχο των συμβάσεων σίτισης των φοιτητών του ΔΠΘ»
 
Δηλώνουμε ότι : Η εταιρεία  «ΧΟΥΤΟΣ Catering Α.Ε» ουδέποτε ανέπτυξε εταιρική σχέση με τα φερόμενα των αναρτήσεων πρόσωπα ή με συγγενικά με αυτούς πρόσωπα. Η Πρόεδρος – Διευθύνουσα Σύμβουλος και Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας κα Χούτου Μαρία καθώς και τα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας «ΧΟΥΤΟΣ Catering A.Ε.» ουδέποτε ανέπτυξαν επαγγελματική ή εταιρική  σχέση με τα ανωτέρω πρόσωπα .
 
Τέτοιες ενέργειες που στόχο έχουν  μόνο τη  δυσφήμηση της εταιρείας «ΧΟΥΤΟΣ Catering ΑΕ» , καθώς και των προσώπων  που τη διοικούν με απώτερο σκοπό να προκαλέσουν ζημία στη φήμη, στο έργο της, αλλά και στο εργατικό δυναμικό της, θα κριθούν ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων.