Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τίτλοι τέλους για τον Κ.Χατζημιχαήλ από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης

Τίτλοι τέλους για τον Κ.Χατζημιχαήλ από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης

22-01-2019

Αλλαγή σκυτάλης πραγματοποιείται στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, ύστερα από την ανακοίνωση της απόφασης αποχώρησης του μέχρι τώρα Προέδρου.

Ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ διατέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου από το Σεπτέμβρη του 2013, και μέλος του θεσμού 12 χρόνια και όπως επισήμανε ο ίδιος συνεχίζει να διατελεί Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης, ωστόσο οι υποχρεώσεις και οι μελλοντικές του στοχεύσεις δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στη συγκεκριμένη θέση.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής του έγινε με συνέντευξη τύπου κατά την οποία παρουσίασε το έργο του στα χρόνια που διατέλεσε Πρόεδρος, και πραγματοποίησε τον απολογισμό του Συλλόγου για το 2018.

Ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ αναφέρθηκε σε όλο το έργο του, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις, που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού περιβαλλόντος & αγοράς της Αλεξανδρούπολης.

Λευκή Νύχτα, στοιχεία & δεδομένα για την καταναλωτική κίνηση και τον τουρισμό, αλλά και πως "πήγαν" θεσμοί όπως η Black Friday και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, είναι μόνο μερικά από τα όσα ετέθησαν.

Τη θέση της Προέδρου πιθανότατα θα αναλάβει η μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος Βίβιαν Κουρμπανιάν, όμως αυτό θα ανακοινωθεί ύστερα από την συνεδρίαση των μελών την προσεχή Παρασκευή.

Παρακολουθήστε εδώ τη συνέντευξη τύπου όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το e-evros.gr: