Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας επισκέπτεται το Σάββατο ο νέος πρόεδρος της ΕΒΖ
Ο γεωπόνος Χρήστος Ρώσιος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.
Το νέο συμβούλιο συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα, στο οποίο ο Παντελής Μανής ορίστηκε διευθύνων σύμβουλος και ο Αντώνης Χατζηδιαμαντής αντιπρόεδρος.
Τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη του συμβουλίου είναι ο Γαβριήλ Κερμανίδης, ο Γεράσιμος Τσιαπάρας, ο Πέτρος Γάτσος και ο Χρήστος Βογιατζής.
Αύριο Σάββατο 16 Απριλίου, ο νέος πρόεδρος της Βιομηχανίας θα επισκεφθεί το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας, στο πλαίσιο των επαφών που ξεκινά άμεσα με τους εργαζόμενους και τους τευτλοκαλλιεργητές.
«Τις επόμενες ημέρες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΒΖ θα προχωρήσει στην υπογραφή των συμβάσεων με τους αγρότες για το 2016, ενώ ήδη εργάζεται για την εξυγίανση της βιομηχανίας, την εξοικονόμηση κόστους και τη σταδιακή αποπληρωμή των καλλιεργητών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας-Ανάπτυξης, με αφορμή τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου.
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






