Αθλητικά Νέα
Το FIFA Women’s Football Campaign στην Αλεξανδρούπολη με τον Άγγελλο Μπασινά
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διοργανώνει την Κυριακή 4/5/2025 (09:30-12:30) στο Δημοτικό Γήπεδο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» φεστιβάλ για κορίτσια 10-16 ετών, στο πλαίσιο του FIFA Women’s Football Campaign. Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο legend της Εθνικής Ομάδας, Άγγελος Μπασινάς, ambassador του προγράμματος.
Η δράση, τρίτη στη σειρά μετά το Ηράκλειο και την Αθήνα, απευθύνεται σε ακαδημίες γυναικείων ομάδων και σχολεία της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής και έχει ως βασικό σκοπό τη γνωριμία των κοριτσιών με το οργανωμένο ποδόσφαιρο, το fair play και τις αξίες του αθλήματος. Παράλληλα, τους προσφέρει τη δυνατότητα να βιώσουν τη χαρά του παιχνιδιού μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν τον Άγγελο Μπασινά, έναν από τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέλος της Εθνικής Ομάδας που χάρισε σε όλους τους Έλληνες τον θρίαμβο της Πορτογαλίας το 2004.
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει αγώνες 4 χ 4 σε γήπεδα μικρών διαστάσεων. Εκτός από τη συμμετοχή των ήδη εγγεγραμμένων αθλητριών, ευπρόσδεκτη είναι η προσέλευση και άλλων κοριτσιών. Οι αγώνες δεν θα έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς η έμφαση δίδεται στη συμμετοχή και στο ευ αγωνίζεσθαι.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές της FIFA και της ΕΠΟ για την ηλικιακή κατηγορία στην οποία απευθύνεται. Στις συμμετέχουσες και τους συνοδούς θα προσφερθούν αναμνηστικό δίπλωμα και δώρα.
- Προσλήψεις 8 ατόμων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στον Έβρο
(06-10-2025) - Προωθείται το Αρδευτικό Έργο για την περιοχή μεταξύ Φερών και Αλεξανδρούπολης
(06-10-2025) - Υψηλοί τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία
(06-10-2025) - Η παιδική χορωδία του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης "Χρόνης Αηδονίδης", μάγεψε το Ηρώδειο (video)
(06-10-2025) - 197 νέοι Αστυφύλακες ορκίστηκαν στο Διδυμότειχο
(06-10-2025)
EN
TR







