Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το καλό νέο της ημέρας: Η δωρεά του Τμήματος ΕΥΡΥΔΙΚΗ D427 των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης ομόρφυνε το Κ.Ε.Σ.Υ

Το καλό νέο της ημέρας: Η δωρεά του Τμήματος ΕΥΡΥΔΙΚΗ D427 των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης ομόρφυνε το Κ.Ε.Σ.Υ

13-11-2020

Ανακαινίστηκε πλήρως ο χώρος αναμονής του Κέντρου Συμβουλευτικής Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Έβρου, με δωρεά του Τμήματος ΕΥΡΥΔΙΚΗ D427 των Θυγατέρων της Πηνελόπης Αλεξανδρούπολης.

Η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Μπίτσιου δήλωσε για το θέμα: «Ο κύριος λόγος που επιλέχθηκε ο χώρος αναμονής είναι για να καλωσορίζει και ταυτόχρονα να αποτελεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες ή και αναπηρίες, που περνούν τη διαδικασία της αξιολόγησης και της υποστήριξης και να απαλύνει την αγωνία των γονέων τους."

"Αποφασίσαμε λοιπόν, ως σωματείο να προχωρήσουμε στην ανακαίνιση του χώρου ύστερα από ενημέρωση μελών μας, μίας εργαζόμενης στη υπηρεσία αυτή και μίας μητέρας μαθητή, - καθώς μετά από επίσκεψη μας- κρίναμε ότι πράγματι ο χώρος ήταν ανεπαρκής για το σκοπό του. Σήμερα πλέον, αποτελεί έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο για τις οικογένειες του νομού Έβρου που απευθύνονται στο ΚΕΣΥ».