Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει στάση στον δήμο Σουφλίου

Το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει στάση στον δήμο Σουφλίου

29-05-2022
Δωρεάν προληπτικές Ιατρικές Εξετάσεις για τους κατοίκους του δήμου Σουφλίου θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου.
 
Η Δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια, το Δήμο Σουφλίου, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, τον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

Για την υλοποίηση της Δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει το Κινητό Πολυϊατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», στο οποίο καθημερινά θα βρίσκονται εθελοντικά γιατροί, και Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.

Οι γιατροί που εθελοντικά συμμετέχουν στο προληπτικό πρόγραμμα θα εξετάσουν δωρεάν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.


Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση σε κάθε παιδί και στον συνοδό του για την κατάσταση της υγείας του, για τη σημασία της πρόληψης, παραδίδοντάς του και το Ατομικό Δελτίο Εξέτασης.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του Κινητού Πολυϊατρείου «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» του Οργανισμού:

-Τυχερό: Δευτέρα 30/5 – Τρίτη 31/5
09:00-17:00: Παιδιατρικές Εξετάσεις πλησίον ΚΑΠΗ Τυχερού
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 25540 42049 – ΚΑΠΗ Τυχερού

-Σουφλί: Τετάρτη 1/6 – Παρασκευή 3/6
Τετάρτη 1/6 09:00-13:00: Στον αύλειο χώρο του Β' Δημοτικού Σχολείου Σουφλίου (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ)
Πέμπτη 2/6 & Παρασκευή 3/6 09:00-17:00: Μαρίας Παπαναστασίου 3-5, πλησίον ΚΑΠΗ Σουφλίου

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 25543 50100 – Δήμος Σουφλίου

Η Δράση της Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της covid19.