Σήμερα είναι: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό SOHO ΚΡΟΝΟΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από την συζήτηση όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το e-evros
Στιγμιότυπο από την συζήτηση όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το e-evros

Το «παράνομο» παρκάρισμα του Αντιδημάρχου Οικονομικών, η αστυνομία & η δικαιοσύνη

31-08-2018

Στο πλαίσιο της 24ης Συνεδρίασης του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε το ζήτημα της στάθμευσης του αυτοκινήτου του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη προ ημερών, το οποίο ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης, καταγγέλει ως παράνομο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της 22ης Αυγούστου επί της οδού Σωκράτους Οικονόμου όταν ο Αντιδήμαρχος στάθμευσε το όχημά του πλησίον κάδου απορριμμάτων, γεγονός το οποίο αντιλήφθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και απαθανάτισε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

Ο Γιώργος Παντελίδης διάβασε στην αρχή της συνεδρίασης αναφορά στο πλαίσιο συζήτησης των έκτακτων θεμάτων. Ο Αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων ανέφερε πως:

«Η στάθμευση δεν ήταν παράνομη αφού η οδός Οικονόμου από την Ζαρίφη μέχρι τη Ρήγα Φεραίου είναι διπλής κατεύθυνσης, δεν υπάρχει απαγορευτικό. Όταν εγώ έφτασα στο αυτοκίνητο, που δεν ανήκει σε εμένα αλλά στο γιό μου, ο κ.Μιχαηλίδης βρισκόταν εκεί εκτός εαυτού. Τα χέρια του έτρεμαν και μου απεύθυνε χυδαίους χαρακτηρισμούς και ύβρεις πως «επειδή καταθέτεις εναντίον μου σε δική του Λαμπάκη». Μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω και δεν με άφηνε, αγκάλιασε το αυτοκίνητο και στις 8:15μμ αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία».

Ο Γιώργος Παντελίδης εγκάλεσε τον Παύλο Μιχαηλίδη να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δημοσίευσε τις φωτογραφίες από το συμβάν, διαφορετικά θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπως είπε, για «φωτογραφίες του προσώπου μου και του οχήματος οι οποίες τραβήχτηκαν χωρίς τη συναίνεσή μου, παραβάσεις ποινικού δικαίου αφού μου απαγόρευσε να μετακινηθώ και πρόκληση ηθικής βλάβης».

Ο Παύλος Μιχαηλίδης τόνισε πως «δεν ήθελα να μιλήσω για εμένα, έχει γίνει αναφορά στον αστυνομικό διευθυντή με έγγραφα και επίσημα στοιχεία που έχω. Αναγκάστηκα να καλέσω την τροχαία μετά από 10 λεπτά γιατί δεν μπορούσαν να περάσουν τα αυτοκίνητα. Εγώ περίμενα 20 λεπτά με το παιδί μου για να πάω σπίτι και τηλεφώνησα στον ιδιοκτήτη του καφέ δίπλα και ήρθε ο κ.Παντελίδης. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω περιμένω από την αναφορά που κατέθεσα στο τμήμα».

Μαρίνα Κριτού

Ολόκληρη η 24η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το e-evros.gr