- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Ένα μέλος του διοικητικού προσωπικού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην πόλη της Ξάνθης, είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα με κορονοϊο που εντοπίστηκε στο προσωπικό του Ιδρύματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου μετά τη σχετική ενημέρωση του ΕΟΔΥ, το Πανεπιστήμιο προέβη σε εκκένωση του συγκεκριμένου χώρου εργασίας ενώ το προσωπικό της διοικητικής μονάδας θα απασχοληθεί με τηλεργασία τις επόμενες ημέρες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες απολυμάνσεις των χώρων σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
Ενώ τονίζει ότι η διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου συνεχίζει να πραγματοποιείται από απόσταση, όπως άλλωστε είχε αρχικά αποφασιστεί από την Σύγκλητο, ώστε να διαφυλαχτεί η υγεία των φοιτητών, του προσωπικού του Ιδρύματος αλλά και των κατοίκων της περιοχής.
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





