Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται!

Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται!

31-07-2021

Το Umami Pasta Fresca βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, στην οδό Εμπορίου 126 και μας ετοιμάζει καθημερινά μοναδικές "γευστικές εμπειρίες"!

Με τα φρέσκα ζυμαρικά που παράγονται καθημερινά στον χώρο τους δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που θα θέλετε να φάτε ξανά και ξανά. Για την παραγωγή χρησιμοποιείται καθαρό υπέρ-ποιοτικό ελληνικό σιμιγδάλι. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα στα ζυμαρικά που παράγονται από σιμιγδάλι είναι η πιο εύπεπτη και ελαφριά αίσθηση στο στομάχι.

Η αυθεντικότητα στο "μεγαλείο" της! Προκείται για μια επιλογή φαγητού που σίγουρα θα λατρέψετε διότι τα φρέσκα μακαρόνια, τα παντρεύουν με τις δικές τους χειροποίητες ποιοτικές σάλτσες. Οι αυθεντικές συνταγές τους έρχονται από Ιταλία και την παγκόσμια γαστρονομία, με κορυφαίες πρώτες ύλες, από αυτούς για εσάς με πολύ αγάπη.

Τα πιάτα που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε είναι carbonara αυθεντική ιταλική, Tagliata al Tartufo, κοτόπουλο με κρέμα παρμεζάνα και μπορείτε να τα γευτείτε στο χώρο τους, άμα καθίσετε στα τραπεζάκια που έχουν από έξω, είτε άμα παραγγείλετε μέσω delivery μπαίνοντας στο https://www.umamipasta.gr/ και θα φτάσουν εύκολα και γρήγορα στην πόρτα σας! Βέβαια μπορείτε να περάσετε και να πάρετε τα ζυμαρικά και μόνοι σας ή και με το ταίρι σας!

Φυσικά η απόλαυση δε σταματά εδώ, καθώς μπορείτε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με ένα ποτήρι ή μια φιάλη κρασί και έτσι θα ζήσετε και εσείς μια "street food" εμπειρία. Μιας και μιλάμε για κρασιά να τονίσουμε πως στο Umami Pasta στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης υπάρχει μια μεγάλη λίστα κρασιών σε τιμές κάβας.

Το μυστικό της επιτυχίας τους βρίσκεται στις χαμηλές τιμές και την υψηλή ποιότητα υλικών αλλά και στο οτι προσθέτουν κάποιες ημέρες της εβδομάδας νέα πιάτα ημέρας, αρκεί να ενημερωθείτε από τα social media τους για οτιδήποτε καινούριο. Αυτός είναι και ο λόγος που το "Αθηνόραμα" το οποίο είναι το πιο έγκυρο περιοδικό που απονέμει τους χρυσούς σκούφους στην Ελλάδα, έκανε ειδική αναφορά στο Umami Pasta Fresca! Ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας κ. Ηλίας Μαμαλάκης μάλιστα τους έχει επισκεφτεί στον χώρο τους για να δοκιμάσει τα πιάτα τους.

Περάστε από το Umami Pasta καθώς είναι ανοιχτά Τρίτη με Κυριακή 12:30 με 23:30 και... καλή όρεξη!

Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται! Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται! Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται! Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται! Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται! Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται! Το Umami Pasta Fresca στην Αλεξανδρούπολη μας συστήνεται!