Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τον Σεπτέμβριο ανοίγει για 24η χρονιά τις πύλες της η Αγροτική Έκθεση Φερών
Το γεγονός σημείο αναφοράς για τον πρωτογενή τομέα στον Έβρο, δηλώνει δυναμικό παρόν για ακόμη μια χρονιά εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του αγροτικού κόσμου στο νότιο τμήμα του νομού, στις Φέρες Αλεξανδρούπολης.
Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996, με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, την ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, όπως και την ανάπτυξη του αγροτουρισμού.
Η Αγροτική Έκθεση Φερών είναι η κλαδική έκθεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροκτηνοτροφικού τομέα, που μέσα από τις ημερίδες της ενημερώνει το ντόπιο πληθυσμό για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του κλάδου.
Η διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα από όλο τον Έβρο, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.
Στην περσινή έκθεση έλαβαν μέρος περί τους 50 συνολικά εκθέτες, ενώ για τους παραγωγούς, για 6η συνεχή χρονιά, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής και πώλησης τοπικών προϊόντων.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






