Σήμερα είναι: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
greek english turkish
SOHO ΙΚΤΕΟ AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φώτο αρχείου
Φώτο αρχείου

Τον Σεπτέμβριο ανοίγει για 24η χρονιά τις πύλες της η Αγροτική Έκθεση Φερών

29-08-2019

Το γεγονός σημείο αναφοράς για τον πρωτογενή τομέα στον Έβρο, δηλώνει δυναμικό παρόν για ακόμη μια χρονιά εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του αγροτικού κόσμου στο νότιο τμήμα του νομού, στις Φέρες Αλεξανδρούπολης.

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996, με στόχο την προώθηση  των  τοπικών  προϊόντων, την προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, την ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, όπως και την ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Η Αγροτική Έκθεση Φερών   είναι η κλαδική  έκθεση του πρωτογενούς  και  δευτερογενούς  αγροκτηνοτροφικού τομέα, που μέσα από τις ημερίδες της ενημερώνει το ντόπιο πληθυσμό για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του κλάδου.

Η διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο εκπρόσωποι του πρωτογενούς τομέα από όλο τον Έβρο, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην περσινή έκθεση έλαβαν μέρος περί τους 50 συνολικά εκθέτες, ενώ για τους παραγωγούς, για 6η συνεχή χρονιά, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής και πώλησης τοπικών προϊόντων.