Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Άγγελος - Γρηγόρης Τότα είναι ένας από τους νεότερους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη "ΑΡΧΗ".
Ο Άγγελος - Γρηγόρης Τότα είναι ένας από τους νεότερους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη "ΑΡΧΗ".

Τότα Άγγελος - Γρηγόρης: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με την "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου

30-09-2023

Μόλις 22 ετών, είναι ένας από τους νεότερους υπόψηφιους δημοτικούς συμβούλους, που θα επιχειρήσει να κάνει πράξη τα όνειρά του και να διεκδικήσει τη ψήφο των συμπολιτών του, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο λόγος για τον Άγγελο - Γρηγόρη Τότα, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, με την παράταξη "ΑΡΧΗ" του Σταύρου Σταυράκογλου.

«Επιλέγω να συστρατευτώ με την παράταξη του Σταυρού Σταυράκογλου λόγω της άρτιας και ιδανικής σχέσης που έχει με τους νέους και τους συνομήλικούς μου. Ακούει και στηρίζει τις ιδέες μας και αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμένα» αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Νέος, δραστήριος και εργατικός επιδιώκει να φέρει «φρέσκο αέρα», όπως λέει και ο ίδιος, στη δημοτική αρχή της πόλης και να αξιοποιήσει τη μέχρι τώρα εμπειρία και τεχνογνωσία του, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 

«Η πόλη πρέπει να κάνει μια "Νέα Αρχή" και εγώ θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας που με τη σταθερή σκέψη, την εμπειρία και τις γνώσεις του κ. Σταυράκογλου θα αναπτυχθεί προς την κατεύθυνση που της αξίζει» υπογραμμίζει σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης. 

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

Γεννήθηκε το 2001 στην Αλεξανδρούπολη και είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Το 2019 αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο με ειδίκευση στις Εγκαταστάσεις Ψύξης Αερισμού & Κλιματισμού. 

Έκτοτε αχολείται ενεργά με την οικογενειακή επιχείρηση, συνεχίζοντας να πλουτίζει το βιογραφικό του με γνώσεις και εμπειρίες.  

Αγαπάει τον αθλητισμό και έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, παίζοντας σε τοπική ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί και η ενασχόλησή του με το εξτριμ σπορ του Motocross.

Φύσει πολυάσχολος και αισιόδοξος, στοχεύει με την υποψηφιότητά του να εκπροσωπήσει τους συνομήλικούς του στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης και να συνδράμει με την τεχνογνωσία του στην ανάπτυξη της πόλης.