Σήμερα είναι: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
greek english turkish
Δερέμπεης μικρό ΚΡΟΝΟΣ ALL4U

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κομμάτι από το μηχανάκι (στο κάτω μέρος της φωτό) έχει "εκτοξευθεί" πολλά μέτρα από το θύμα που φαίνεται στο βάθος της φωτογραφίας
Κομμάτι από το μηχανάκι (στο κάτω μέρος της φωτό) έχει "εκτοξευθεί" πολλά μέτρα από το θύμα που φαίνεται στο βάθος της φωτογραφίας

Τροχαίο με μηχανάκι στον νέο περιφερειακό Αλεξανδρούπολης

06-08-2016

Ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ και ώρα 3:45 στην είσοδο του νέου περιφερειακού, στην περιοχή του στρατοπέδου "Γιαννούλη",  στην Αλεξανδρούπολη.

Το μηχανάκι γνωστής πιτσαρίας που οδηγούσε νεαρός, ερχόμενος από την είσοδο του περιφερειακού προς το στρατόπεδο "Γιαννούλη" δεν είδε τα σύρματα που σταματάνε την είσοδο του περιφερειακού, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω τους και να ανατραπεί.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, το μηχανάκι "εκτοξεύθηκε" 20 μέτρα μακριά από το σημείο πρόσκρουσης και διαλύθηκε σε 2 κομμάτια ενώ ο  άτυχος αναβάτης "πετάχτηκε" αρκετά μέτρα μακριά. Ο θάλαμος για τις πίτσες διαχωρίστηκε από το υπόλοιπο μηχανάκι. 

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομία και ΕΚΑΒ όπου και μετέφεραν τον νεαρό στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης. Ο άτυχος νεαρός έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο δρόμο πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και δόθηκε σε λειτουργία ένα κομμάτι του. Από το συγκεκριμένο κομμάτι και μετά δρόμος κόβεται απότομα και αποδεικνύεται επικίνδυνο μιας και η σηματοδότηση στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι επαρκής.