Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τροχαίο με πέντε τραυματίες στον Βάλτο Ορεστιάδας (φωτο)
Μετωπική σύγκρουση δύο επιβατικών αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης λίγο μετά τις 9 στην επαρχιακή οδό Ορεστιάδας-Κυπρίνου, κοντά στον Βάλτο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες και να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ορεστιάδας σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από την Αστυνομία, πέντε άτομα τραυματίστηκαν, με τους τρεις από αυτούς να έχουν σοβαρούς τραυματισμούς.
Στο ένα αυτοκίνητο ήταν μόνο ο οδηγός, ένας ηλικιωμένος άνδρας, ενώ οι τέσσερις επιβάτες ήταν στο άλλο όχημα.
Σύμφωνα με το radioevros.gr διασωληνώθηκε ο 70χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου.
Ο τραυματίας που διασωληνώθηκε – που θεωρείται ο πιο σοβαρά τραυματίας του τροχαίου – είναι και ο οδηγός του ενός οχήματος ενώ οι υπόλοιποι επέβαιναν στο έταιρο όχημα, δυο άντρες (πατέρας και γιος ο οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα και δυο γυναίκες στα πίσω καθίσματα), κάτοικοι Ελιάς, και κατευθύνονταν προς την Ορεστιάδα.
- Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR







