Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Τσακίρης έχει σπουδάσει Γεωπονία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην επιστήμη της τεχνολογίας τροφίμων
Ο κ. Τσακίρης έχει σπουδάσει Γεωπονία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην επιστήμη της τεχνολογίας τροφίμων

Τσακίρης Χρήστος: Υπ. Δημ. Σύμβουλος με τη "Συνεργασία - Ανάπτυξη - Συνοχή" του Παναγιώτη Καλακίκου

03-10-2023

Νέος, δραστήριος και με ευαισθησίες για τον τόπο του.

Ο λόγος για τον Χρήστο Τσακίρη, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος Σουφλίου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Συνεργασία - Ανάπτυξη - Συνοχή" του Παναγιώτη Καλακίκου.

«Αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με στόχο την εκλογή και τον αγώνα για το καλό της περιοχής μας με την παράταξη "Συνεργασία - Ανάπτυξη - Συνοχή" του Παναγιώτη Καλακίκου. Ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου έτσι ώστε όλοι μαζί με ομόνοια να συνεχίσουμε το έργο για την πρόοδο και την αναπτυξη του Δήμου μας», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα

Γιος του Κωνσταντίνου και της Βάγιας, γεννήθηκε το 1992 στα Λάβαρα όπου και μεγάλωσε και διαμένει.

Σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε με μεταπτυχιακό πάνω στην επιστήμη της τεχνολογίας τροφίμων.

Με εξειδίκευση στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών (drones, δορυφόροι και μετερολογικοί σταθμοί) συνέβαλε στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην περιοχή.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως υπεύθυνος γεωπόνος στη "Θρακική Σποροπαραγωγή ΑΕ", έπειτα ως προϊστάμενος στον τομέα παραγωγής στην εταιρεία "ΆΡΔΑΣ FROST ΑΕ" και πλέον ανήκει στην πολυεθνική εταιρεία της "TIMAC AGRO ΛΥΔΑ ΑΕ¨.