Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Οι φωτογραφίες είναι από το "Τυχερό τώρα"
Οι φωτογραφίες είναι από το "Τυχερό τώρα"

Τυχερό: Η μετατροπή της "Θράσσας" σε ένα παραδεισένιο προορισμό - Δείτε πότε ανοίγει (φωτο)

25-05-2017

Ένα από τα ομορφότερα σημεία στον Έβρο, ο οικοτουριστικός ξενώνας "Θράσσα" στη λίμνη του Τυχερού, μετά από ενάμιση χρόνο ανοίγει ξανά τις πόρτες του!

Το μικρό στολίδι της περιοχής θα ξαναζωντανέψει και θα δώσει και πάλι ζωή στο Τυχερό, μιας και θα είναι μεγάλος πόλος έλξης τουριστών.

Όλα αυτά πότε; Γύρω στις 15 Ιουνίου όπως μας τόνισε ο ιδιοκτήτης του "Θράσσα", κ. Θανάσης Κριτσίνης.

Οι εργασίες είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, παρόλο που οι ανάγκες του οικίσματος αλλά και του αύλειου χώρου ήταν πάρα πολλές.

Έχει ήδη καθαριστεί η λίμνη με τη βοήθεια ταχύπλοου το οποίο αργότερα θα χρησιμοποιείται για την ψυχαγωγεία των επισκεπτών. Όσοι θα επισκέπτονται τον ξενώνα θα έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν και μια βαρκάδα στη λίμνη του Τυχερού.

Έχει επίσης κουβαληθεί άμμος ώστε να σου δίνει την εντύπωση πως είσαι σε παραλία, στην οποία "παραλία" φυσικά θα υπάρχουν και οι απαιτούμενες ξαπλώστρες.

Τα περισσότερα έπιπλα του χώρου έχουν γίνει ειδική παραγγελία ούτως ώστε το κάθε κομμάτι να είναι ξεχωριστό και πρωτοτυπο.

Αναμένουμε με μεγάλη προσμονή!

Όλια Γκαντανίδου

Τυχερό: Η μετατροπή της "Θράσσας" σε ένα παραδεισένιο προορισμό - Δείτε πότε ανοίγει (φωτο) Τυχερό: Η μετατροπή της "Θράσσας" σε ένα παραδεισένιο προορισμό - Δείτε πότε ανοίγει (φωτο) Τυχερό: Η μετατροπή της "Θράσσας" σε ένα παραδεισένιο προορισμό - Δείτε πότε ανοίγει (φωτο) Τυχερό: Η μετατροπή της "Θράσσας" σε ένα παραδεισένιο προορισμό - Δείτε πότε ανοίγει (φωτο)