Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

e - υεξία

H έρευνα πραγματοποιήθηκε από την ανεξάρτητη εταιρία Business Line.
H έρευνα πραγματοποιήθηκε από την ανεξάρτητη εταιρία Business Line.

Vita Plus Αλεξ/πολης: πρώτη θέση για την ποιότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

06-04-2013

Κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2013, διενεργήθηκε έρευνα με βασικό σκοπό την αξιολόγηση της Ποιότητας Εξυπηρέτησης και της Ποιότητας των Υπηρεσιών του Vita Plus Αλεξανδρούπολης.

Το πρώτο μέρος της έρευνας πραγματοποιήθηκε σε 801 γυναίκες ηλικίας 25-65 ετών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του κέντρου Vita Plus, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε ήταν αυτή των προσωπικών και τηλεφωνικών συνεντεύξεων μέσω δομημένου ερωτηματολογίου.

Το δεύτερο μέρος της έρευνας, πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες ηλικίας 25-45 ετών, χρήστες υπηρεσιών του κέντρου Vita Plus Αλεξανδρούπολης, με τη μεθοδολογία των Focus Group. Για την υλοποίηση της έρευνας, σχηματίστηκαν 4 Group των 8 ατόμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την ανεξάρτητη εταιρία Business Line αποκλειστικά για λογαριασμό του Vita Plus Αλεξανδρούπολης.

Τα κύρια ευρήματα του Α΄ μέρους της έρευνας είναι τα παρακάτω:

1.Παρακαλώ επιλέξτε το βαθμό της ικανοποίησής σας, από τη διαδικασία της ενημέρωσης που ακολουθήθηκε από τους συνεργάτες του Vita Plus Αλεξανδρούπολης:

Πάρα πολύ 65%
Πολύ 30%
Μέτρια 5%
Καθόλου 0%

2.Παρακαλώ επιλέξτε το βαθμό της ικανοποίησής σας, από την παρουσίαση της οικονομικής προσφοράς που λάβατε από τους συνεργάτες του Vita Plus Αλεξανδρούπολης:

Πάρα πολύ 78%
Πολύ 20%
Μέτρια 2%
Καθόλου 0 %

3.Πως θα αξιολογούσατε γενικά την τήρηση από την πλευρά του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, όλων των συμβατικών του υποχρεώσεων (ποιότητα υπηρεσιών, χρονοδιάγραμμα προγράμματος, άρτια εφαρμογή, αποτελέσματα):

Πολύ Ικανοποιημένη 62%
Αρκετά Ικανοποιημένη 38%
Λίγο Ικανοποιημένη 0 %
Καθόλου Ικανοποιημένη 0 %

4.Πως θα αξιολογούσατε γενικά την ευκολία επικοινωνίας με τους συνεργάτες του Vita Plus Αλεξανδρούπολης , π.χ. ζήτηση επιπλέον πληροφοριών, διευκρινήσεων, ζήτηση επιπλέον συναντήσεων με Ιατρό, Διαιτολόγο, κ.α.

Πολύ Ικανοποιημένη 92%
Αρκετά Ικανοποιημένη 8%
Λίγο Ικανοποιημένη 0 %
Καθόλου Ικανοποιημένη 0 %

5.Πως θα αξιολογούσατε γενικά την επιστημονική υποστήριξη και κατάρτιση του προσωπικού του Vita Plus Αλεξανδρούπολης:

Πολύ Ικανοποιημένη 82%
Αρκετά Ικανοποιημένη 18%
Λίγο Ικανοποιημένη 0 %
Καθόλου Ικανοποιημένη 0 %

6.Πως θα αξιολογούσατε γενικά τo After Sales Service του Vita Plus Αλεξανδρούπολης κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος:

Πολύ Ικανοποιημένη 93%
Αρκετά Ικανοποιημένη 7%
Λίγο Ικανοποιημένη 0 %
Καθόλου Ικανοποιημένη 0 %

7.Παρακαλώ επιλέξτε το βαθμό της ικανοποίησής σας, από το επίπεδο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των συνεργατών του Vita Plus Αλεξανδρούπολης:

Πάρα πολύ 88%
Πολύ 10%
Μέτρια 2%
Καθόλου 0 %

8.Πως θα αξιολογούσατε την αξία των προσφερόμενων υπηρεσιών του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, σε σχέση με αντίστοιχες προσφορές άλλων:

Κανονική 10%
Αναμενόμενη 90%
Υπερβολική 0 %
Μέτρια 0 %
Χαμηλή 0 %

9. Είστε ικανοποιημένη από την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν εξ αρχής για το προσωπικό σας πρόγραμμα και τα αποτελέσματά του;

Ναι 87%
Όχι 13%

10.Θα συστήνατε το Vita Plus Αλεξανδρούπολης σε άλλους;

Ναι 89%
Ίσως 10%
Όχι 1%

Τα κύρια ευρήματα του Β΄ μέρους της έρευνας από την υλοποίηση συνεντεύξεων με τη μεθοδολογία των Focus Group:

• Το Vita Plus Αλεξανδρούπολης γίνεται αντιληπτό ως μια σύγχρονη μονάδα ευεξίας, ομορφιάς και καλλωπισμού γενικότερα , που έχει εισαγάγει νέες τεχνολογίες και τις πιο νέες μεθόδους, συνδυάζοντας για την υλοποίηση των προγραμμάτων του τουλάχιστον 2-4 μηχανήματα (92%)

Επιτυγχάνει τους στόχους των πελατών του και υλοποιεί ότι υπόσχεται (99%)

• Διαθέτει επιστημονική ομάδα, όπως Γιατρό, Αισθητικούς, Διαιτολόγο κ.α για την υλοποίηση και εφαρμογή των προγραμμάτων του (99%)

• Διαθέτει φιλικό προσωπικό και άμεση εξυπηρέτηση σε άνετους χώρους, σε ένα περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις άνετα (93%)

• Το concept του Vita Plus Αλεξανδρούπολης είναι ταυτόσημο με την τεχνολογία, την καινοτομία και τη χρήση σύγχρονων πολυδύναμων μηχανημάτων αδυνατίσματος, τελευταίας γενιάς, αποτρίχωσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων (96%)

• Το Vita Plus Αλεξανδρούπολης αποτελεί την κορυφαία και αξιόπιστη επιλογή στον κλάδο των κέντρων ευεξίας, αδυνατίσματος και ομορφιάς, γιατί πραγματοποιεί αυτό που υπόσχεται (99%)

Κάντε like στη σελίδα του Vita Plus Αλεξανδρούπολης εδώ.

Κάντε κλίκ στην ιστοσελίδα του Vita Plus Αλεξανδρούπολης εδώ.