Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Vita Plus: Ανόρθωση- σύσφιξη στήθους

Vita Plus: Ανόρθωση- σύσφιξη στήθους

21-10-2017

Για τις περισσότερες γυναίκες το στήθος είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και σύμβολο της μητρότητας. Για τους άνδρες, πάλι, αποτελεί ίσως το πιο ελκυστικό σημείο στο σώμα ενός θηλυκού.

 Υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να καλυτερεύσουν την όψη του στήθους αλλά και να κερδίσουν τα βλέμματα;

Περιποίηση στήθους GERnetic από τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης!


H θεραπεία στήθους της GERnetic είναι αποτέλεσμα έρευνας ετών. Με ιδανικά και μελετημένα προϊόντα για κάθε περίπτωση. Διατηρήστε το στήθος σας ελκυστικό, επανακτήστε το μυϊκό τόνο και τη σύσφιξη που σας αξίζει και αντιμετωπίστε μια για πάντα συμπτώματα ατροφίας, υπερτροφίας ή χαλάρωσης. Η καμπύλη του στήθους εξαρτάται από τη σύσφιξη του δέρματος και τους υποστηρικτικούς μυς. Το στήθος στη πραγματικότητα καθορίζεται από ένα φυσικό στηθόδεσμο, ο οποίος καθορίζει το ύψος και το επίπεδο σύσφιξής του. Η ελαστικότητα αυτού του στηθόδεσμου δοκιμάζεται συνέχεια στις περιόδους εγκυμοσύνης, δίαιτας και γήρανσης, γι αυτό και πρέπει να διατηρείται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο να αρχίσετε να το φροντίζεται από νωρίς, γιατί το στήθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας θηλυκότητας και εσείς θέλετε να είσαστε πιο θηλυκή από ποτέ!

Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία στήθους με τα ανάλογα καλλυντικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης του Γαλλικού Οίκου GERnetic, που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στα Vita Plus Αλεξανδρούπολης.

Η θεραπεία στήθους γίνεται μια φορά την εβδομάδα στο αρχικό στάδιο και στη συνέχεια επαναλαμβάνεται ανά 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας γίνεται τοποθέτηση των κατάλληλων προϊόντων με ειδικούς χειρισμούς μάλαξης στην περιοχή της πλάτης και του στήθους.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται θρέφουν τα κύτταρα των επιφανειακών στρωμάτων των υποστηρικτών ιστών του στήθους και ερεθίζουν τα κύτταρα των βαθύτερων στρωμάτων, καθιστώντας τα ικανά να αφομοιώσουν πιο εύκολα τα συστατικά των υπόλοιπων προϊόντων περιποίησης.

Διεγείρουν τον μεταβολισμό και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αποκτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και κερδίστε τις εντυπώσεις με το … σπαθί σας!