Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Vita plus: Βάλτε τέλος στη κυτταρίτιδα.

Vita plus: Βάλτε τέλος στη κυτταρίτιδα.

02-05-2015

Φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να βγείτε στην παραλία πιο όμορφες από ποτέ! Απαλλαγείτε άμεσα και μόνιμα από την κυτταρίτιδα και αποκτήστε ένα υγιές σμιλευμένο, ελκυστικό σώμα .

Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα και αποκτήστε το σώμα που σας αξίζει! Τώρα είναι η εποχή για δράσετε ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού που σας ταλαιπωρεί. Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης καινοτομούν και προσφέρουν μόνιμη απαλλαγή από την κυτταρίτιδα, έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος.

Σας παρουσιάζουμε τις πιο καινοτόμες μεθόδους για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα.

- Ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με Vacuum. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, λιπογλυπτικής, καταπολέμησης τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και επιδερμικής χαλάρωσης. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα, μια ασφαλή και ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο! Η θεραπεία γίνεται μία φορά την εβδομάδα για κάθε περιοχή και έχει διάρκεια 20 – 30 λεπτά.

Σε ποιον απευθύνεται το Multipolar RF – Vacuum – LED;
Σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα!

- Κυτταροθεραπεία Gernetic. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι αποτέλεσμα της φτωχής μικροκυκλοφορίας και της αναποτελεσματικής αφαίρεσης των νεκρών κυττάρων. Τα εργαστήρια GERnetic έχουν δημιουργήσει μια πολύ αποτελεσματική σειρά αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, λύνοντας ακριβώς αυτό το αίτιο που τη δημιούργησε. Τα «έξυπνα» προϊόντα GERnetic στοχεύουν στο αίτιο και το αντιμετωπίζουν με φυσικό τρόπο. Ανακαλύψτε και εσείς τη σοφία της φύσης και απαλλαγείτε μια και καλή από την όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα συνδυάστε τη θεραπεία κυτταρίτιδας με τα ανάλογα προϊόντα GERnetic καθημερινής περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στα Vitaplus.

- Μέθοδος Hypoxi Το μηχάνημα Trainer L250 απομακρύνει το τοπικό πάχος από τους μηρούς και τους γλουτούς. Η κυκλοφορία του αίματος στο λιπώδη ιστό της προβληματικής περιοχής αυξάνεται μέσω της εναλλασσόμενης πίεσης. Κατά συνέπεια, τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στους μηρούς και στους γλουτούς μεταβολίζονται ευκολότερα σε σχέση με αυτά που βρίσκονται σε άλλα σημεία του σώματος. Συγχρόνως, η ήπια αερόβια άσκηση επιταχύνει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στους μυς για να καταναλωθούν. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, ορατό και με διάρκεια.

- Θαλασσοθεραπεία Η θάλασσα είναι μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες πηγές ενέργειας στον κόσμο. Η βιολογική αφθονία των υδάτων της, την κάνει μια πηγή ζωτικής σημασίας φυσικών στοιχείων, γνωστών για τις θεραπευτικές ιδιότητές τους. Τα φύκια ειδικότερα είναι πραγματικές «θαλάσσιες συμπυκνώσεις» που περιέχουν ιώδιο, μεταλλικά άλατα, κάλιο, βιταμίνες και αμινοξέα. Για το λόγο αυτό τα φύκια χρησιμοποιούνται πάντα ως τα πιο ενεργά και αποτελεσματικά συστατικά με υψηλές συγκεντρώσεις που βοηθούν στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος, την αποτοξίνωση του σώματος και την αποβολή των επιπλέον υγρών, βελτιώνοντας έτσι την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.