Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

e - υεξία

Vita plus: Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με ραδιοσυχνότητες RF

Vita plus: Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα με ραδιοσυχνότητες RF

15-07-2018

Η Πηνελόπη Κυριακίδου, αισθητικός και υπεύθυνη του κέντρου VitaPlus Αλεξανδρούπολης, εξηγεί όσα θέλεις να ξέρεις για τη μέθοδο που θα συσφίξει το σώμα σου και θα σβήσει την κυτταρίτιδα! Ήξερες ότι μπορείς να μεταμορφώσεις το σώμα σου με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων;

Ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς είναι το χαλαρό δέρμα που συχνά συνοδεύεται από κυτταρίτιδα.

Σήμερα, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, καινούργιες μέθοδοι κάνουν την εμφάνισή τους. Μία από τις αποτελεσματικότερες λύσεις στο επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης είναι η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες Νέας γενιάς που βοηθάει στην επίτευξη μιας πιο αδύνατης σιλουέτας και πιο σφιχτού σώματος, χωρίς ιδιαίτερη άσκηση και στερήσεις.

Το νέο μηχάνημα των VitaPlus, Ραδιοσυχνότητες Πολυπολικές με Vacuum και Led.

Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα., συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος. Το δέρμα τεντώνει και συσφίγγει.
Ταυτόχρονα αυξάνεται η θερμοκρασία στην περιοχή του λίπους με αποτέλεσμα την καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και την ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) σε περιοχές με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.

Με το Vacuum που εφαρμόζεται ταυτόχρονα από το μηχάνημα, γίνεται ένα ενδοδερμικό μασάζ, που «ζυμώνει» τα λιποκύτταρα, διεγείρει τη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και προκαλεί την αποβολή τοξινών αλλά και του περιττού λίπους από τον οργανισμό. Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εμφανίζεται η κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος.

Πόσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θεραπεία;

Ο πελάτης πρέπει να μας συμβουλευτεί, να γίνει μια σωστή διάγνωση και ανάλογα το πρόβλημά του προτείνεται ο κατάλληλος αριθμός θεραπειών. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με μέγιστο τις δώδεκα. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά και γίνεται 1 φορά την εβδομάδα.

Σε ποιον απευθύνεται το RF;

Σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Το RF προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του σώματος και ειδικά σε προβληματικές περιοχές όπως το στομάχι, τα μπράτσα, οι γλουτοί, τα γόνατα, προσαγωγοί. Έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να επιτύχει ιδιαιτέρως θεαματική σύσφιξη, όσο καμίας μορφής κλασική άσκηση δεν καταφέρνει να επιτύχει.

Αν κάποιος θέλει να χάσει και κιλά ταυτόχρονα με τη σύσφιξη, μπορεί να συνδυαστεί με άλλη θεραπεία;

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε το δυνατότερο συνδυασμό από κάθε άλλη μέθοδο. Ο συνδυασμός των Ραδιοσυχνοτήτων με τη μέθοδο Hypoxi ή την Κρυολιπόλυση μπορεί να κάνει θαύματα! Το έχουμε δοκιμάσει με μεγάλη επιτυχία!

Πόσο γρήγορα θα είναι εμφανή τα αποτελέσματα;

Αμέσως. Από την πρώτη εφαρμογή θα δεις τη διαφορά και μετά από κάθε συνεδρία θα γίνεται ακόμη πιο εμφανή.

Το κόστος της θεραπείας;

Μεμονωμένα η θεραπεία αξίζει 50€. Μπορεί όμως ο πελάτης να επωφεληθεί από τα πακέτα προσφορών στα οποία πέφτει κατά πολύ η αξία ανά θεραπεία και δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις.

Όλες οι προσφορές βρίσκονται στη σελίδα μας: www.vita-plus.gr