Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

e - υεξία

Vita plus: Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι.

Vita plus: Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι.

17-05-2015

Το σύνολο των γυναικών, ειδικά μόλις μπαίνει ο Μάιος προβληματίζεται για την εμφάνισή τους στην παραλία και τη διόρθωση των ατελειών στο σώμα τους. Καλό είναι η προετοιμασία για το καλοκαιρινούς μήνες να ξεκινήσει έγκαιρα, για να μπορεί μια γυναίκα να δει αλλαγή στην εμφάνισή της με την βοήθεια της Αισθητικής και ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και Διατροφής. Έτσι ανάλογα με το αισθητικό πρόβλημα που την απασχολεί κυτταρίτιδα, χαλάρωση, χάσιμο πόντων/ βάρους ή τοπικό πάχος, υπάρχουν μέθοδοι αντιμετώπισης και μάλιστα μη επεμβατικοί, όπως εξηγεί ο κος Μιχάλης Κυριακίδης, Υπεύθυνος των Vita Plus Αλεξανδρούπολης.

Μέθοδοι που σας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με μοναδικό όπλο τη σύγχρονη τεχνολογία και την επιστήμη.

Σύσφιξη & γλυπτική σώματος με Ραδιοσυχνότητες/ Vacuum & Led

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος, μόνο του ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία με τις Ραδιοσυχνότητες. Το μηχάνημα Multipolar RF – Vacuum - Led χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες συνδυαστικά με τις τεχνολογίες Vacuum & Led για την βελτίωση της εμφάνισης του σώματος. Συντελεί στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η θεραπεία βοηθά να αποκτήσει κανείς επίπεδο στομάχι, πιο λεπτούς γοφούς και μηρούς, καθώς και να επιτευχθεί σύσφιξη. Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.

Όταν εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, προκαλώντας σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων. Εφαρμόζεται επίσης στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα «ψωμάκια» στους γλουτούς, στο γόνατο, γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα καθώς και στα μπράστα για την εξάλειψη της αντιαισθητικής χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι άμεσα και μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα, δύο, ή και τρία σημεία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

CRYOLIPOLISYS

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διάσημη θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και λίπους. Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Η Cryolipolisys των Vitaplus μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας υπερθέρμανση και στη συνέχεια πάγωμα των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ινστιτούτου. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο μετά από τρεις μήνες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί και 4η θεραπεία.

Η διάρκειά της θεραπείας για κάθε κύκλο είναι έως 45 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Για κάθε θεραπευόμενη περιοχή απαιτούνται maximum 3-4 συνεδρίες. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 30-40 περίπου ημέρες. Τα αποτελέσματα της μεθόδου γενικότερα είναι άμεσα, μόνιμα και οριστικά, χωρίς να απαιτούνται επαναλήψεις. Τα αποτελέσματα επέρχονται προοδευτικά και αρχίζουν να γίνονται ορατά μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία. Η μείωση του τοπικού λίπους αρχίζει να είναι ορατή 3 περίπου εβδομάδες μετά τη θεραπεία, και το τελικό αποτέλεσμα καθίσταται εμφανές μετά από περίπου 6 εβδομάδες, δηλαδή σε ενάμιση περίπου μήνα, αν και η μείωση μπορεί να συνεχιστεί ακόμη για 6 μήνες μετά τη θεραπεία.

Λιπογλυπτική σώματος με τη μέθοδο HYPOXI που προσφέρει παράλληλα & σύσφιξη

Γλουτοί, κοιλιά, μηροί, εσωτερικό γονάτων και μπράτσα είναι οι περιοχές όπου συσσωρεύετε συχνότερα το λίπος. Η φυσική εναλλακτική λύση της λιποαναρρόφησης είναι τα Hypoxi!

Η σύγχρονη απάντηση στο τοπικό αδυνάτισμα! Με την τεχνολογία HYPOXI, στομάχι και κοιλιά ΤΕΛΟΣ! Τα HYPOXI αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα εξελιγμένα συστήματα του HYPOXI Vacunaut προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου. Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη. Η μοναδική σχεδίαση του Vacunaut συνδυάζει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους, συγκεντρώνοντας τα πλεονεκτήματά τους σε ένα μηχάνημα.

Επιπλέον σε συνδυασμό με την τεχνολογία HYPOXI Trainer L- 250, αποκτάτε καλλίγραμμα πόδια και καλοσχεδιασμένους γλουτούς. Με το HYPOXI Trainer L- 250, μπορείτε να απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος στους μηρούς και τους γλουτούς. Μέχρι σήμερα αυτό ήταν εφικτό μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις. Ακόμη το HypoxiDermology είναι ιδανικό για την "εκγύμναση" και την ενδυνάμωση της επιδερμίδας, την αναζωογονεί και βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της.
Σε περίπτωση όπου η έκταση του προβλήματος είναι αρκετά μεγάλη οι ειδικοί των Vita Plus θα σας προτείνει την κατάλληλη συνδυαστική τεχνολογία HYPOXI Vacunaut, Trainer l-250 ή Dermology.

http://vita-plus.gr
Αλεξανδρούπολη: Βενιζέλου 33, 3ος όροφος, Τ.Κ. 68100, Τηλ.:25510-36636
e-mail:info@vita-plus.gr

Άρθρο του Μιχάλη Κυριακίδη,

Υπεύθυνου των Vita Plus Αλεξανδρούπολης