Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Vitaplus: Χριστουγεννιάτικες προσφορές αισθητικής και αδυνατίσματος.

Vitaplus: Χριστουγεννιάτικες προσφορές αισθητικής και αδυνατίσματος.

14-12-2014

Προ των πυλών είναι τα Χριστούγεννα και οι περισσότεροι θέλουν να ξεχωρίζουν. Με τις νέες προσφορές του μεγαλύτερου κέντρου αιθητικής και αδυνατίσματος, μπορείτε να διαλέξετε οικονομικές θεραπείες προσώπου που θα δώσουν λάμψη στο πρόσωπό σας και θα κερδίσετε όλες τις εντυπώσεις!

Η ομάδα των αισθητικών του Vitaplus Αλεξανδρούπολης ετοίμασαν μια σειρά από σύντομες θεραπείες για όλες τις ηλικίες, που μπορούν να γίνουν πριν τις γιορτές για να ανανεώσετε το πρόσωπό σας, να ανεβάσετε την ψυχολογία και τη διάθεσή σας στα ύψη!

Με μια σύντομη περιγραφή των θεραπειών θα μπορέσετε να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας και φυσικά με την ηλικία σας.

1. Ο βαθύς καθαρισμός είναι η βάση για ένα καθαρό πρόσωπο. Πολλοί τον αμελούν, άλλοι τον φοβούνται. Κι όμως, ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι ο βασικότερη θεραπεία του προσώπου. Βοηθάμε το δέρμα μας να αναπνέυσει και να ανανεωθεί. Σε συνδυασμό με την παρακάτω θεραπεία λάμψης - ενυδάτωσης θα έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

2. Θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης Caviar Therapy. Μετά από ένα βαθύ καθαρισμό έρχεται αυτή η θεραπεία που προσφέρει θρέψη και αντιγήρανση με χαβιάρι Salmo Ovum , και λιπαρά οξέα Ω3, Ω6. Το χαβιάρι πλούσιο σε πρωτεϊνες, βιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία ενισχύει την επιδερμίδα με τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται για να διατηρήσει την ακεραιότητα των κυττάρων της. Θα λάμψετε και η διαφορά θα φανεί αμέσως!

3. Η δερμοαπόξεση που εμπιστεύεστε! Γίνεται με τη νέα τεχνολογία VitaPeel ion που είναι η απόλυτη εξέλιξη στην μικροαπολέπιση της επιδερμίδας. Με το Vitapeel ION μπορούμε να μειώσουμε της ρυτίδες και τις ουλές. Να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να διεγείρουμε την ανανέωσή τους. Να τα καταπολεμήσουμε τα μαύρα στίγματα, τα σημάδια γήρανσης. Με το Vitapeel ION έχουμε την δυνατότητα να διατηρήσουμε την ομορφιά της επιδερμίδας σε υψηλά επίπεδα με την φωτοανάπλαση και την επιδερμική διέγερση.

4. Θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης Gernetic. Η πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική θεραπεία της μεθόδου GERnetic. Μια θεραπεία που με τη βοήθεια της φύσης σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τη... χαμένη σας νιότη! Και όταν λέμε θεραπεία αντιγήρανσης δεν εννοούμε απαραίτητα ότι πρέπει να είσαστε προχωρημένης ηλικίας για να τη δοκιμάσετε. Μια ολιστική θεραπεία που επαναφέρει τη λάμψη και ζωντάνια στα κουρασμένα κύτταρα. Αξίζει να τη νοιώσετε.

5. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας με θεαμτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη και την ανάπλαση του προσώπου, Ραδιοσυχνότητες 4ης γεννιάς! Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο με επιστημονικά αναγνωρισμένη αποτελεσματικότητα. Οδηγεί στην φυσική παραγωγή κολλακόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό, οδηγεί σε λείανση και μείωση των ρυτίδων με εντελώς ευχάριστο τρόπο! Ένα επαγγελματικό σύστημα αισθητικής περιποίησης Προσώπου, που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικές προσδοκίες σας, χάρη στις τεχνολογίες LiposlimCare™ και PowerLifting™.

Διαλέξτε τη θεραπεία που σας ταιριάζει και επωφεληθείτε από τις Χριστουγεννιάτικες Προσφορές του Vitaplus Αλεξανδρούπολης


Δείτε όλες τις προσφορές εδώ.