Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Χαβιάρας είναι τ. τραπεζικός υπάλληλος ιδιωτικού τραπεζικού ιδρύματος και διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής Έβρου - Ροδόπης το διάστημα 2017-2023
Ο κ. Χαβιάρας είναι τ. τραπεζικός υπάλληλος ιδιωτικού τραπεζικού ιδρύματος και διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής Έβρου - Ροδόπης το διάστημα 2017-2023

Χαβιάρας Κωνσταντίνος: Υπ. Περ. Σύμβουλος με την "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη

11-09-2023

Έχει "διανύσει χιλιόμετρα" στον τραπεζικό τομέα, ενώ από το 2017 τον γνωρίσαμε ως Περιφερειακό Διευθυντή των Νομών Έβρου και Ροδόπης σε μεγάλο ιδιωτικό τραπεζικό ίδρυμα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χαβιάρα, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με την παράταξη "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη.

«Με διάθεση αλλά και πίστη ότι ο άνθρωπος ολοκληρώνεται μόνο όταν ανήκει σε κάτι μεγαλύτερο από αυτόν, συμμετέχω στο συνδυασμό του Χριστόδουλου Τοψίδη, την "Περιφερειακή Σύνθεση", με πίστη για την νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου», επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Πάμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα:

Γεννήθηκε το 1969 και είναι μόνιμος κάτοικος Αλεξανδρούπολης από το 1986. 

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Στεφανούδη, καθηγήτρια Γερμανικών στην Β' βάθμια εκπαίδευση, με καταγωγή από την Μάνη Διδυμοτείχου.

Είναι πατέρας 3 παιδιών, 25 και 21 ετών φοιτητές και 12 ετών μαθητή Γυμνασίου.

Η επαγγελματική του πορεία επικεντρώθηκε στον τραπεζικό ιδιωτικό τομέα με 32 ετή θητεία από όπου και αποχώρησε, οικειοθελώς τον Ιούλιο του 2023. Υπηρέτησε σε όλες τις θέσεις του τραπεζικού συστήματος και διετέλεσε από το 2004 έως και το 2017 διευθυντής καταστημάτων σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.

Τον Δεκέμβριο του 2015, εκπροσώπησε την τράπεζα στην οποία εργαζόταν, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του "Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ)" για τα "Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών", στην κατηγορία "Επαγγελματίας της Χρονιάς / Καλύτερος manager μικρής ομάδας".

Από το 2017 έως και το 2023 διετέλεσε Περιφερειακός Διευθυντής των Νομών Έβρου και Ροδόπης.

Μέσα από την τραπεζική του ιδιότητα, τις εμπειρίες, τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που απέκτησε και τη χρόνια ενασχόλησή του με επιχειρήσεις, φορείς και πολίτες, του δόθηκε η ευκαιρία να αντιληφθεί τα προβλήματα του Έβρου και να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη και γνώμη για τα βήματα, τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνουν, ώστε να αναδειχθεί ο Έβρος σε πρωταγωνιστή.

Ο κ. Χαβιάρας είναι εθελοντής αιμοδότης, μέλος της ΑΗΕPA HELLAS –Τμήμα Δημόκριτος Αλεξ/πολης αλλά και μέλος του συλλόγου Τριτέκνων Ν.Έβρου.

Δείτε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023: