Κάτι τρέχει στον Έβρο
Χρ. Γιαλαμάς: "Καθημερινά "ματώνουμε" - Το φιλότιμο & ο επαγγελματισμός έχουν ξεπεράσει τα όρια μας"
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Εβρου κ. Γιαλαμάς Χρυσοβαλάντης βρέθηκε εχθές καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του ENA channel και για μία ακόμη φορά, τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει να μην κρύβεται η Ενωση πίσω από το δάχτυλο της.
Συγκεκριμένα ανέφερε "Είμαστε στην πρώτη γραμμή φύλαξης των συνόρων της χώρας μας, άριστοι γνωστές των προβλημάτων των υπηρεσιών συνοριακης φύλαξης. Ζητάμε πρωτίστως, την ΑΜΕΣΗ πρόσληψη Συνοριακών Φυλάκων με το κριτήριο της εντοπιότητας καθώς και την παραμονή της ενισχυτικής δύναμης διότι δεν περισσεύει κανείς."
Αναφορικά με τις νέες προσλήψεις της Αστυνομίας ο κ. Γιαλαμάς ανέφερε "Τα καλά νέα αφορούν την Αθήνα, για εμάς τα νέα είναι ότι 30 συνάδελφοι μας πρέπει να επιστρέψουν στην Αθήνα όπου έχουν οργανική θέση".
Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου δήλωσε "Καθημερινά "ματώνουμε" στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης. Το φιλότιμο και ο επαγγελματισμός έχουν ξεπεράσει τα όρια μας".
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






