Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
VARTAN

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: "Δεν πρόκειται να κλείσει κανένα Ταχυδρομείο στην περιοχή μας"

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: "Δεν πρόκειται να κλείσει κανένα Ταχυδρομείο στην περιοχή μας"

22-01-2020

Μετά από τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επικείμενο κλείσιμο των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ σε Δίκαια και Μεταξάδες ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος ενήργησε για άλλη μια φορά άμεσα επικοινωνώντας  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα Ταχυδρομείο στην περιοχή μας. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Χρήστου Δερμεντζόππουλου αναφέρει: 

"Ύστερα από ενημέρωση που είχα από κατοίκους των περιοχών, από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεταξάδων Χρήστο Κισσούδη, καθώς και από τον Αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Τριγώνου Πέτρο Αργυριάδη για το ενδεχόμενο αναστολής της λειτουργίας των ταχυδρομείων στην περιοχή μας, επικοινώνησα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο, όπου του εξέφρασα τον έντονο προβληματισμό μου για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια ενέργεια στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Ταυτόχρονα ζήτησα την περαιτέρω ενίσχυση των συγκεκριμένων καταστημάτων έτσι ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την λειτουργίας τους.
Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας, η διοίκηση των ΕΛΤΑ ανέφερε πως γίνεται ένας νέος προγραμματισμός για την επόμενη μέρα των Ελληνικών Ταχυδρομείων και επεξεργάζονται σενάρια στα οποία δεν υφίσταται σχεδιασμός τερματισμού λειτουργίας κανενός ταχυδρομείου στην περιοχή μας.

Επιπρόσθετα, γίνεται σημαντική προσπάθεια να εξευρεθεί το απαιτούμενο προσωπικό ώστε να επανδρωθούν τα καταστήματα και να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους."