Κάτι τρέχει στον Έβρο
Χριστόδουλος Τοψίδης: O υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ στο e-evros.gr (video)
Στο στούντιο του e-evros.gr φιλοξενήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.
Ο κ. Τοψίδης, γνωστός για την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, μας μίλησε αρχικά για την απόφασή του να διεκδικήσει για δεύτερη φορά τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, ασκώντας παράλληλα τη δική του κριτική για τη διοίκηση Μέτιου.
Πιο αναλυτικά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ μας παρουσίασε τα βασικότερα προβλήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη μνεία στην Π.Ε. Έβρου.
Στη συνέχεια, μας αποκάλυψε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις της αντζέντας του, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί μαζί μας και τις προτεραιότητες που θα θέσει η παράταξή του, εάν εκλεγεί.
Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:
- Ασφαλτοστρώσεις στο βόρειο τμήμα της Αλεξανδρούπολης
(30-07-2025) - "Ένα βήμα μπροστά η Ορεστιάδα", σύμφωνα με τον απολογισμό του 2024 (video)
(30-07-2025) - Για "απόβαση επενδυτών" στον Έβρο κάνει λόγο ο Τάσος Δημοσχάκης
(30-07-2025) - Ο μαθητής που πέρασε πρώτος στην Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ στο e-evros.gr (video)
(30-07-2025) - Κι άλλος σκουπιδότοπος περιμετρικά της Αλεξανδρούπολης
(30-07-2025)
EN
TR






