Κάτι τρέχει στον Έβρο
«Χρυσό» πεντάρι στην Αλεξανδρούπολη: Έχασε το Τζόκερ για έναν αριθμό αλλά κέρδισε 100.000 ευρώ!
Μια ανάσα από τα 7 εκατομμύρια ευρώ έφτασε ένας παίκτης του Τζόκερ στην Αλεξανδρούπολη, κατά την κλήρωση της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου. Αν και η πρώτη κατηγορία σημείωσε τζακ ποτ, η τύχη «χαμογέλασε» στην περιοχή μας, καθώς ένα από τα δελτία της δεύτερης κατηγορίας κατατέθηκε στην πόλη μας.
Ο τυχερός παίκτης κατάφερε να προβλέψει σωστά τους πέντε αριθμούς, χάνοντας μόνο τον αριθμό Τζόκερ που θα τον μετέτρεπε σε εκατομμυριούχο. Παρόλα αυτά, η επιτυχία του αυτή του εξασφάλισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 ευρώ.
Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Χρήστου Παπαγεωργίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κ. Παλαιολόγου 12. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δελτίο δεν ήταν προϊόν τυχαίας επιλογής, αλλά οι αριθμοί ήταν επιλεγμένοι από τον ίδιο τον παίκτη, γεγονός που κάνει την επιτυχία του ακόμα πιο εντυπωσιακή.
Μετά το νέο τζακ ποτ, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης, 30 Δεκεμβρίου 2025. Το ποσό που θα μοιραστεί στην πρώτη κατηγορία έχει εκτοξευθεί και αναμένεται να αγγίξει τουλάχιστον τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που αναζητά μια καλή αρχή για το νέο έτος.
- "Η νύχτα των ευχών": Φαναράκια φώτισαν τον ουρανό της Αλεξανδρούπολης (video)
(30-12-2024) - Ρεκόρ αφίξεων στα τελωνεία του Έβρου: Στον Κυπρίνο η μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση
(30-12-2024) - 40.000 ευρώ σε νέους γιατρούς ως οικονομικό κίνητρο
(30-12-2024) - Στο Σουφλί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, για οικογενειακές διακοπές
(30-12-2024) - Ο τζόγος στην ποπ κουλτούρα: Ταινίες, βιβλία και μέσα ενημέρωσης διαμορφώνουν τις απόψεις μας
(30-12-2024)
EN
TR








