Κάτι τρέχει στον Έβρο
Υπάρχει κίνδυνος να ακυρωθεί η κατασκευή ελικοδρομίου στη Σαμοθράκη
Αυτό προέκυψε από όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του Έβρου, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.
Σύμφωνα με τον κύριο Βίτσα, ο Δήμος Σαμοθράκης έχει αναθέσει σε εξωτερικό γραφείο τις διαδικασίες ωρίμανσης και μελέτης του έργου κατασκευής ελικοδρομίου, γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να τις διεκπεραιώσει λόγω έλειψης προσωπικού και τεχνικής υπηρεσίας.
Ζήτησε λοιπόν ο Δήμαρχος παράταση του έργου, η οποία έγινε δεκτή από το Υπουργείο Υποδομών, αλλά δεν έχει υπογραφτεί ακόμα από το Υπουργείο Οικονομικών. Εάν τελειώσει αυτό το θέμα με τις υπογραφές, τότε ο Δήμος Σαμοθράκης θα μπορέσει να προκηρύξει πολύ σύντομα το έργο.
Μετά από διεκδικήσεις τόσων ετών και την παραδοχή όλων ότι η κατασκευή και λειτουργία ελικοδρομίου στη Σαμοθράκη, θα είναι πολύ σημαντική για τους κατοικους του νησιού, το να υπάρχει καθυστέρηση για γραφειοκρατικούς λόγους είναι απαράδεκτο.
- Η αλήθεια για το πρόβλημα εξαρτημένων ατόμων στον Έβρο
(18-12-2024) - Ο Πρωθυπουργός με μαθητές και μαθήτριες του Μεγάλου Δερείου (photos)
(18-12-2024) - Πρόταση για Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου
(18-12-2024) - Ο Γάλλος Γενικός Πρόξενος στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
(18-12-2024) - Moto club Alexandroupolis στη 2η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών της Ομοσπονδίας ΕΛ.ΜΟΤ.Ο
(18-12-2024)
EN
TR








