Κάτι τρέχει στον Έβρο
Υπό το φως της πανσελήνου στο Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου!
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, γιορτάζει την αυγουστιάτικη Πανσέληνο και διοργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.
Πέραν της κύριας εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ζώνης το βράδυ του Δεκαπεντάυγουστου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου ανακοίνωσε μια άλλη όμορφη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Διδυμοτείχο.
Συγκεκριμένα, το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου θα είναι ανοιχτό το βράδυ της Πέμπτης 15 Αυγούστου 2019 από τις 10μ.μ. έως τις 2 π.μ. ώστε να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να θαυμάσουν διάφορα εκθέματα κάτω από το φως της πανσελήνου!
Εκεί τους επισκέπτες θα περιμένει μία ακόμη έκπληξη... κινηματογραφική!
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ανακοινώνεται επιπλέον ότι για την προετοιμασία της εκδήλωσης το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου θα είναι κλειστό το πρωί της 15ης Αυγούστου ενώ την Παρασκευή 16 Αυγούστου θα ανοίξει στις 10πμ.
Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου (25530-23960).
- Απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων φορτηγών στο εθνικό οδικό δίκτυο
(14-08-2025) - Ο 13χρονος Λέανδρος κάνει την Αλεξανδρούπολη πιο συμπεριληπτική!
(14-08-2025) - Νέα μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη Σαμοθράκη
(14-08-2025) - Και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υπέρ της επιστροφής της χρυσή προτομής στο Διδυμότειχο
(14-08-2025) - Παράνομο "καζίνο" στήθηκε σε μαγαζί της Αλεξανδρούπολης - 6 συλλήψεις
(14-08-2025)
EN
TR






