Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

H Χριστίνα Ρουσσίδου, Πρόεδρος ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης.
H Χριστίνα Ρουσσίδου, Πρόεδρος ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης.

Υποψήφια στις εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας η Χριστίνα Ρουσσίδου

02-03-2021

Η Πρόεδρος του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης, κ.Χριστίνα Ρουσσίδου κάνει το επόμενο βήμα και βάζει υποψηφιότητα με την παράταξη "Νέο Κύμα" με επικεφαλής το Σπύρο Γιαννιώτη.

Το «Νέο Kύμα», η παράταξη η οποία με επικεφαλής τον ασημένιο Oλυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη θα διεκδικήσει τη διοίκηση στις προσεχείς εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε ως υποψήφια με το ψηφοδέλτιό της τη Χριστίνα Ρουσσίδου.

Η Ρουσσίδου υπήρξε αντιπρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ είναι μέλος του νυν ΔΣ της ΚΟΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο, καθώς και ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης.

Οι εκλογές στην Κολυμβητική Ομοσπονδία θα γίνουν στις 28 Μαρτίου. Σε αυτές δεν θα λάβει μέρος, λόγω του νέου εκλογικού νόμου Αυγενάκη, ο νυν και επί σειρά ετών πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ενώ εκτός από το «Νέο Κύμα» θα διεκδικήσει τις εκλογές και η παράταξη «Κολυμπάμε Μαζί» με επικεφαλής τον διακεκριμένο πολίστα Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Ρουσσίδου στην επίσημη σελίδα του Νέου Κύματος στο facebook είναι η ακόλουθη: