Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Παράσχος (Πάρης) Παπαδάκης είναι υποψήφιος βουλευτής Ν. Έβρου με τη Ελληνική Λύση
Ο Παράσχος (Πάρης) Παπαδάκης είναι υποψήφιος βουλευτής Ν. Έβρου με τη Ελληνική Λύση

Υποψήφιος με την Ελληνική Λύση στο Ν. Έβρου ο νομικός Πάρης Παπαδάκης (video)

19-01-2023

Με ένα βίντεο ο νομικός Πάρης Παπαδάκης, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με το κόμμα της "Ελληνικής Λύσης" του Κυριάκου Βελόπουλου, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας έτσι τους ψίθυρους, που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες. 

Ο κ. Παπαδάκης, γνωστός για τους αγώνες του στα επεισόδια του Μαρτίου του 2020, καθώς και στο ΚΥΤ Φυλακίου, προβλέπεται να δώσει μια ξεχωριστή δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για τον Έβρο, με τη συμμετοχή του σε κρίσιμες στιγμές για τον τόπο.

Λίγα λόγια για τον Πάρη Παπαδάκη

Είναι 42 ετών, Δικηγόρος Παρ’αρείω Πάγω και απόφοιτος του τμήματος Νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ζει με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά και εργάζεται, διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της πόλης.  

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ

Στο κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

Αποφάσισα να μπω στον στίβο της πολιτικής γιατί κουράστηκα να δέχομαι “σφαλιάρες” από αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα και να αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς.

Ήμουν πάντα δίπλα στο λαό και πάντα μπροστάρης στα δύσκολα του Έβρου. Το απέδειξα με τον πιο έμπρακτο τρόπο τόσο στα επεισόδια του Μαρτίου του 2020, όπου βρισκόμουν νυχθημερόν στο ποτάμι με αυταπάρνηση και κίνδυνο ζωής, όσο και στους αγώνες για το ΚΥΤ Φυλακίου. Τον Μάρτιο του 2020 αποδείχθηκε ότι αν θέλουμε μπορούμε να ενωθούμε και να γίνουμε μια γροθιά. Ο αγώνας για το ΚΥΤ Φυλακίου απέδειξε ότι τελικά ο Έβρος δεν έχει ουσιαστική εκπροσώπηση όπως του αξίζει.

Για να έχει ο Έβρος μια έντιμη, καθαρή και μάχιμη εκπροσώπηση, σας ζητώ να με στηρίξετε ώστε να μπορέσω να σας υπηρετήσω, θεσμικά πλέον και όχι “πειρατικά” όπως τα τελευταία χρόνια.

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με την παράταξη της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου - ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει καταγωγή από τον Άβαντα – Αλεξ/πολης - , διότι εκφράζει όλα όσα πρεσβεύω. Εκφράζει την αγάπη μου για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια. Βάζει πρώτα την Ελλάδα και πρώτα τους Έλληνες. Σας ευχαριστώ πολύ! Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα από κοντά...