Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Υπουργός Εσωτερικών για Σαμοθράκη: "Έρχεται η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις, όχι με λόγια το πανέμορφο νησί μας"

Υπουργός Εσωτερικών για Σαμοθράκη: "Έρχεται η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις, όχι με λόγια το πανέμορφο νησί μας"

21-08-2019

Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της Σαμοθράκης, Νίκο Γαλατούμο, που αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, πέραν της ευρείας κυβερνητικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει ο υπουργός σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, «συζητήσαμε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού. Έρχεται η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις, όχι με λόγια το πανέμορφο νησί μας».

Από την πλευρά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων & Επαγγελματιών Θερμών με ανακοίνωση που εξέδωσε κρίνει σκόπιμο να ανακοινωθεί ένα σταθερό πρόγραμμα πραγματοποίησης των δρομολογίων των πλοίων που συνδέουν την Σαμοθράκη με την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να μπορούν οι ταξιδιώτες να προγραμματίσουν την επίσκεψη τους στη  Σαμοθράκη.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

"Με αφορμή τις χθεσινές εξαγγελίες χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην επίλυση του μεγάλου προβλήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης που αντιμετωπίζει η Σαμοθράκη. Παρόλα αυτά εκτιμούμε, ότι για την άμεση αποκατάσταση και την περαιτέρω εμπέδωση του κλίματος σταθερότητας, είναι σκόπιμο να ανακοινωθεί ένα σταθερό πρόγραμμα πραγματοποίησης των δρομολογίων των πλοίων που σήμερα συνδέουν τη Σαμοθράκη με την ηπειρωτική χώρα και ειδικότερα με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Με αυτό τον τρόπο όλοι οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα γνωρίζουν επακριβώς τον τρόπο και το μέσο με το οποίο θα μπορούν πλέον να φτάσουν στη Σαμοθράκη ή να αναχωρήσουν από αυτήν. Έχουμε την εδραία πεποίθηση ότι μία τέτοια απλή και ανέξοδη κίνηση θα προσθέσει ένα λιθαράκι στην προσπάθεια όλων μας για την επαναφορά στην κανονικότητα. Πολιτιστικός σύλλογος κατοίκων και επαγγελματιών Θερμών Σαμοθράκης."