Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες!

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες!

03-04-2020

Ο κορονοϊός έχει ερημώσει όλες τις  πόλεις. Πριν λίγο καιρό έσφυζαν από ζωή και τώρα θυμίζουν άδεια τοπία σε κινηματογραφικές ταινίες.

Μία από αυτές τις πόλεις είναι και η Αλεξανδρούπολη. Η πανέμορφη  Αλεξανδρούπολη μοιάζει με παγωμένη στον χρόνο εικόνα, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες του e-evros.gr.

Τα μαγαζιά είναι κλειστά, οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια άδεια, ακόμα και ο Φάρος φέγγει... "σιωπηλά".

Είναι απίστευτο, στενάχωρο, αλλά, συνάμα, και ελπιδοφόρο. Γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται τον εφιάλτη του κορονοϊού και της νόσου Covid-19: Με το να μένουμε σπίτι! 

ΦΩΤ: Λ. Ιωαννίδης

Ιδού οι συγκλονιστικές εικόνες:

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες! Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αλεξανδρούπολη μέσα από 23 εικόνες!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων