Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

4ος Μαραθώνιος Ζωής: "Ο Έβρος χτίζει το Σπίτι του Αυτισμού"!

4ος Μαραθώνιος Ζωής: "Ο Έβρος χτίζει το Σπίτι του Αυτισμού"!

17-12-2019

Η «Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου» (ΕΠΟΦΕ) διοργανώνει και φέτος για 4η χρονιά τη φιλανθρωπική μουσικοχορευτική χορωδιακή εκδήλωση ''Μαραθώνιος Ζωής''.

Η εκδήλωση  είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης σε συνδιοργάνωση με τον αρμόδιο Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Νομού Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος».

Συκκεκριμένα την πρώτη ημέρα, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, θα περιλαμβάνει (χορωδίες, μουσικά σχήματα, μουσικά σύνολα, μπάντες, ωδεία, μεμονωμένοι ερμηνευτές) και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου (χορευτικά σχήματα, μεμονωμένοι ερμηνευτές)

Σκοπός του Μαραθωνίου είναι η ανέγερση, η ίδρυση και η λειτουργία ενός ξενώνα, όπου θα φιλοξενούνται τα άτομα με αυτισμό για όλη τους τη ζωή (ορφανά από τους δύο ή ένα γονέα).

Ύψιστος στόχος, η διασφάλιση δηλαδή των μέσων για μια προστατευμένη και αξιοπρεπή ζωή, καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους και κυρίως, όταν δε θα έχουν τη φροντίδα των γονέων τους.

Ας μεταφέρουμε όλοι μαζί, το πιο δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, προσφέροντας ένα πολύ σημαντικό δώρο στα πρόσωπα αυτά: το δώρο της ζωής.

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων