Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - theater

«Θου Κύριε. Οι Φοροφυγάδες» στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξ/πολης.

«Θου Κύριε. Οι Φοροφυγάδες» στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξ/πολης.

21-04-2013

Την ευκαιρία για άφθονο γέλιο θα έχουν και οι Αλεξανδρουπολίτες αφού η κωμωδία της χρονιάς «Θου κύριε οι φοροφυγάδες» έρχεται την Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης!

Είναι μια θεατρική κωμωδία που τα έχει όλα! Με τον θεατή να κλέβει την παράσταση και να πηγαίνει σπίτι του κλαίγοντας από γέλια!

«ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ» μια σπαρταριστή θεατρική δημιουργία του Γιώργου Μακρή, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Βασιλείου, Γιώργο Μακρή, Νίκο Ζιάγκο, Ίνα Λαζοπούλου, Μαίρη Βλουτή, Γιώργο Μαυρά, Πηνελόπη Σταματάκου, Γιώργο Γεωργίου και σε Guest star ρόλο η Ευαγγελία Σαμιωτάκη!

Μεγάλη έκπληξη και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα θεατρικά δρώμενα το πάντρεμα της παράδοσης της μουσικής με το θέατρο. Επί σκηνής ο Ματθαίος Γιαννούλης με το επιτελείο του, υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές στο κοινό!

Λίγα λόγια για το Έργο

Τρεις Έλληνες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος φεύγουν από την χώρα κυνηγημένοι ως φοροφυγάδες.
Τους κυνηγούν αυτοί που έκλεψαν την χώρα, το Σύστημα, οι Πολιτικοί, το Κράτος, οι Επιχειρηματίες των of shore εταιρειών, η Εφορία, το ΙΚΑ και όλοι αυτοί στους οποίους χρωστούν.

Αποφάσισαν να φύγουν και να επιστρέψουν μόνο αν βρουν δουλειά στο εξωτερικό ,αν μαζέψουν χρήματα με σκοπό να ξεχρεώσουν μόνο αυτούς στους οποίους χρωστούν και όχι στο κράτος γιατί αυτό τους έχει κλέψει την ίδια τους την ζωή. Αποφασίζουν χωρίς να γνωρίζονται να πάνε Γερμανία. Eκεί ψάχνοντας ως Έλληνες βρίσκουν καταφύγιο σε Καθολικό Μοναστήρι ως Μοναχοί..Ναι καλά ακούσατε ως Μοναχοί.

Πέφτουν στα χέρια του πιο σκληρού Ηγούμενου ζουν πραγματικά κάτω από την σκιά μιας νέας κατοχής. Βρίσκουν πολυμήχανους τρόπους επιβίωσης ώσπου η τύχη τους , τους χαμογελά!

Ώρες παραστάσεων: 18:30 & 21:30
Γενική είσοδος: 10 €

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων