Σήμερα είναι: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO ΙΚΤΕΟ DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

«Aerial Greek Landscapes»: 2η έκθεση αεροφωτογραφίας στη Αλεξανδρούπολη

«Aerial Greek Landscapes»: 2η έκθεση αεροφωτογραφίας στη Αλεξανδρούπολη

15-06-2018

Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στο Ιστορικό μουσείο Αλεξανδρούπολης από το Σάββατο 16 έως την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018. Ο δημιουργός της έκθεσης Σωτήρης Ζωάκης μας προσκαλεί να ‘’ταξιδέψουμε’’ και να δούμε από ψηλά το ελληνικό τοπίο μέσα από ιδιαίτερα μαγευτικές εικόνες που πραγματοποιεί αποκλειστικά με την χρήση drone.

Πριν ένα χρόνο μας παρουσίασε την πρώτη έκθεση αεροφωτογραφίας στη Ελλάδα με αυτό το μέσο. Φέτος επιστρέφει με δεύτερη έκθεση και με αφετηρία την πόλη της Αλεξανδρούπολης ξεκινάει ένα νέο κύκλο εκθέσεων που θα ταξιδέψει σε αρκετά σημεία της Ελλάδας.   

Τίτλος της έκθεσης :  «Aerial Greek Landscapes»

Χώρος: Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, Λεωφ. Δημοκρατίας 335. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Διάρκεια έκθεσης: 16 - 24 Ιουνίου 2018

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 16 Ιουνίου - ώρα 20:00

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινές και Σάββατο 10:30-14:00 & 20:00 - 21:30

Κυριακή 20:00 - 21:30

Ο Σωτήρης Ζωάκης γεννήθηκε στην Κομοτηνή, τώρα ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Η σχέση του με την φωτογραφία ξεκίνησε το 1988, με την αγορά της πρώτης του φωτογραφικής μηχανής.

Μετά από απουσία χρονών επέστρεψε και φωτογραφίζει με σύγχρονα μέσα, με ψηφιακή μηχανή και drone με το οποίο άρχισε να πετάει και να φωτογραφίζει από ψηλά.

Η φωτογραφική εμπειρία που πλέον ζούσε σε συνδυασμό με τον αερομοντελισμό έγινε μια συναρπαστική και διασκεδαστική περιπέτεια που όλο και περισσότερο απολάμβανε.
Έτσι απέκτησε νέο φωτογραφικό ύφος το οποίο σε συνδυασμό με το ταξίδι στον ουρανό τον γέμιζαν σαν άνθρωπο όλο και περισσότερο και του δίνουν ώθηση μέχρι σήμερα για νέες πτήσεις, νέες εξερευνήσεις, νέες φωτογραφίσεις.

"Το να βλέπεις από ψηλά τον κόσμο, ως ένα τεράστιο ψηφιδωτό, όπως τον βλέπουν τα πουλιά, όπως τον βλέπει ο Θεός, είναι συγκλονιστικό... Σε κάνει να θαυμάζεις την ίδια την ζωή και να αφήνεις πίσω τα ασήμαντα, τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα εφήμερα... Γίνεσαι ένας παρατηρητής του κόσμου και αυτή η θέαση επιστρέφει τελικά ως βιωματική εμπειρία, στον εαυτό σου". 
 
Το νέο είδος φωτογράφισης και ο εντυπωσιασμός του θεατή μπροστά στις φωτογραφίες του, δημιούργησε την ανάγκη να μοιραστεί τις εμπειρίες αυτές με το ευρύ κοινό.
Οι φωτογραφίες του έχουν διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς φωτογραφίας. Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις ως μέλος του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας

Ιστοσελίδα : www.zoakis.com  www.facebook.com/Aerialgreek  

Eπικοινωνία : szoakis@yahoo.gr

 

Χορηγός Επικοινωνίας : e-evros.gr

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων